7.9 C
România
26 septembrie 2021
ANAF - Ministerul Finantelor
Economie

ANAF vinde masini si apartamente executate silit la Iasi, Cluj si Timisoara. Detalii

Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã (ANAF) a scos la vânzare mai multe bunuri mobile si imobile confiscate de instanţe. Pe lista se află maşini si apartamente trecute în proprietatea statului. Va prezentam mai jos lista bunurilor scoase la vânzare de ANAF la Iasi, Cluj si Timisoara.

ANAF, prin Direcția Generalã Executãri Silite Cazuri Speciale- Iași, vinde în datele de 15 și 19 decembrie 2016, prin licitație, urmãtoarele bunuri mobile și imobile în vederea recuperãrii sumelor stabilite prin hotãrâri judecãtoresti, rămase definitive, pronunțate în materie penalã:

– autoturism M1 marca Mercedes Benz 221, anul fabricației 2006, prețul de pornire a licitației 54.353 lei (exclusiv TVA)
– autoutilitara N1, marca Volkswagen, varianta Transporter, anul fabricației 1997, prețul de pornire a licitației 11.710 lei (exclusiv TVA)
– apartament în suprafață de 31,25 mp compus dintr-o cameră și dependințe, situat în localitatea Fălticeni, str Izvor, bloc 3(23); prețul de pornire a licitației 46.275 lei (exclusiv TVA).

Prețurile au fost stabilite de un evaluator independent acreditat de Asociația Naționalã a Evaluatorilor Autorizați din România-ANEVAR. Pentru informații suplimentare, vã puteți adresa la numãrul de telefon 0232/213332, interior 1604 sau puteți consulta anunțurile de valorificare pe site-ul ANAF.

Citeste si: Magazin online ANAF pentru marfa confiscata

Anunt ANAF privind aprobarea anumitor formulare de inregistrare fiscala a contribuabililor

La Cluj Napoca, ANAF vinde în pe 12 și 19 decembrie 2016, prin licitație următoarele bunuri mobile și imobile în vederea recuperării sumelor stabilite prin hotărâri judecătoreşti, ramase definitive, pronunţate în materie penală:

– apartament în suprafață de 28,58 mp, compus din 1 cameră și dependințe, construit din beton armat situat în mun. Turda, preț de evaluare 58.300 lei (exclusiv TVA),
– apartament în suprafață de 52,9 mp, compus din 2 camere, 1 bucătărie, 1 cămara alimente, 1 baie, 1 debara, 1 logie, construit din beton armat și cărămida, situat in loc. Bistrița, preț de evaluare 136.701 lei (exclusiv TVA),
– teren intravilan situat în loc. Sărata, jud. Bistrița Năsăud, SU 2.900 mp, 41.000 lei (exclusiv TVA),
– teren intravilan situat în loc. Sărata, jud. Bistrița Năsăud, SU 2.900 mp, 41.000 lei (exclusiv TVA),
– teren intravilan situat în loc. Sieu Măgheruș, jud. Bistrița Năsăud, SU 1.195 mp, 22.700 lei (exclusiv TVA)
Preturile au fost stabilite de un evaluator independent acreditat de Asociația Naționalã a Evaluatorilor Autorizați din România-ANEVAR.

Pentru informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la numărul de telefon 0264/591670, interior 192 sau sau puteți consulta anunțurile de valorificare pe site-ul ANAF.

În data de 19 decembrie, ora 12.00, la Timișoara, ANAF vinde la licitație un apartament, în suprafață de 55 de mp, compus din două camere, bucătărie, cămară, baie, vestibul și hol. Apartamentul este situat în municipiul Deva, str. Aleea Crizantemelor, bloc E14b, sc. A, parter, apartament 4.

Prețul de pornire a licitației este de 43.857 lei (exclusiv TVA). Prețul a fost stabilit de un evaluator independent acreditat de Asociația Naționalã a Evaluatorilor Autorizați din România-ANEVAR.

Pentru mai multe informații puteți contacta ANAF la nr. 0256.200.178 sau puteți consulta anunțurile de valorificare pe site-ul ANAF. VEZI AICI CE BUNURI SECHESTRATE VINDE ANAF

Stiri pe aceeasi tema

Marti este termenul limita pentru depunerea cererilor in vederea obtinerii mai multor facilitati fiscale

Ioana Badulescu

SALARIZARE. Noua Lege a salarizarii prevede salarii majorate pana in 2020. Ce prevede proiectul privind noua Lege a salarizarii

Cristiana Petrariu Bota

Se plafoneaza preturile la energie, gaze, apa si carburanti, conform Ordonantei militare 4

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult