Anamaria Prodan, amintiri din copilarie cu Cristina Topescu: Se uita asa, superioara, la mine!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 13, 2020 18:32

Anamaria Prodan, amintiri din copilarie cu Cristina Topescu: Se uita asa, superioara, la mine!

Anamaria Prodan a povestit, pentru GSP, cateva amintiri din copilarie petrecute alaturi de regretata jurnalista Cristina Topescu. Mama agentului FIFA era prietena cu Cristian Topescu, iar anturajul le-a adus impreuna de mai multe ori pe Anamaria si Cristina.

Sotia lui Reghecampf povesteste ca “era mereu concurenta in grupul nostru de copii de bani gata”, iar cu Cristina Topescu a avut o relatie de amicitie, nu de prietenie. Chiar isi aminteste un moment in care Cristina Topescu ar fi privit-o de sus.

„Am fost in acelasi anturaj. Am fost amice, nu prietene. Mama mea era foarte prietena foarte buna cu Cristian Topescu (n.r. tatal Cristinei, decedat in 2018). Nu am avut o apropiere mare, dar era o femeie minunata, ingrozitor de sensibila.

In multe momente din copilaria noastra, mama vorbea cu tatal ei, iar el spunea: «Cristinica mea nu e cum e Ana ta». Ea era cuminte, eu faceam toate dracoveniile posibile”, a spus Anamaria Prodan la GSP Live.

Anamaria Prodan si-a adus aminte si de o intamplare petrecuta in copilarie, in care a fost implicata si Cristina Topescu:

„Aveam platfus cand eram mica si toata lumea imi spunea ca voi ramane cu aceasta problema. Am mers la Cristian Topescu, era cu Cristina in masina, iar ea se uita asa, superioara, la mine, ca ea nu avea platfus.

Era mereu concurenta in grupul nostru de copii de bani gata. Era vorba despre cine e mai smechera. Cristina era mult mai mare decat mine, iar eu voiam sa ies in evidenta, fiind cea mai mica”.

Iti recomandam si: 

Cristina Topescu va fi incinerata. Raportul preliminar arata ca jurnalista ar fi decedat in noaptea de Revelion  Cristina Topescu va fi incinerata. Raportul preliminar arata ca jurnalista ar fi decedat in noaptea de Revelion

Stefan Banica, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu: A fost un om frumos, idealist, cu suflet mare  Stefan Banica, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu: A fost un om frumos, idealist, cu suflet mare

loading...
loading...

1 Comment

  1. Daniela ianuarie 14, 13:52

    Cristina avea un fel de clasa pe care altii nu reusesc sa o …cumpere,oricati bani ar face.O dovada???Hmmm..poate faptul ca niciodata nu am aflat amanunte ale vietii ei personale,intre timp ce altele isi expun fara jena viata 24/7.Si macar de ar fi ceva de acea viata.Bani,bani,coafuri,manichiura,pedichiura si atat…Sa nu uit.Este biblioteca in casa doamnei Prodan???Ultima carte ,banuiesc Greuceanu,nu???

    Reply to this comment