7.8 C
România
28 septembrie 2022
Social

Ancheta interna la Agerpres dupa un interviu cu ministrul Educatiei

Ancheta interna la Agerpres, marul discordiei fiind un interviu discutabil cu ministrul Educatiei. Astfel, la agentia nationala de presa s-a declansat o ancheta interna, dupa ce a publicat un interviu discutabil cu ministrul Educatiei, Adrian Curaj, transmite Romania Libera, care citeaza site-ul Euractiv.

Conducerea Agerpres a început un control intern pentru a stabili circumstanțele publicării unui interviu cu ministrul Educației, Adrian Curaj, după ce reporterul instituţiei nu a atins niciuna dintre temele sensibile privind activitatea demnitarului.

Interviul cu ministrul Adrian Curaj a fost publicat duminică de Agenția Națională de Presă Agerpres, instituție de stat finanțată din bani publici.

Reporterul Agerpres nu l-a întrebat pe ministrul Curaj nimic în legătură cu măsurile luate în tentativa de a contracara valul de plagiate din mediul academic și nici în ceea ce privește calitatea sa de membru în Academia de Științe ale Securității Naționale.

Sursa: Romania Libera/Foto: hotnews.ro

Related posts

Protest al pensionarilor militari. Aplicarea Legii 223/2015 a pensiilor militare de stat, printre revendicari

Lucy Ionesco

Alarma falsa! Cei doi brasoveni nu au virusul Zika, insa Romania nu detine teste pentru depistarea virusului

Lucy Ionesco

MPFM 18 NOIEMBRIE. Eliminarile incep sa lase urme in randul concurentilor

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult