Andreea Botu, la Next Star. Andreea este din Stefan cel Mare, Neamt, si este cel mai frumos culegator de traditii
Viata bate filmul

Andreea Botu, la NEXT STAR. Andreea este din Stefan cel Mare, Neamt, si este cel mai frumos culegator de traditii

NEXT STAR: Andreea Botu a avut o prestatie impecabila in prima editie Next Star, sezonul 5. Andreea este din comuna Stefan cel Mare, judetul Neamt, si este cel mai frumos culegator de folclor si traditii. Andreea Botu a fost sustinuta si de Nea Marin, care a adus o intreaga trupa de dansatori de muzica populara pe scena Next Star.

„Este cel mai puternic moment pe care l-am vazut pana acum pe scena Next Star. A fost sincron perfect si cu taraful”, a spus Pepe dupa ce Andreea Botu a cantat impecabil, iar dansatorii si-au facut numarul in stilul lui Nea Marin.

Citeste si: Alex Beznea, castigatorul NEXT STAR? Uite ce moment incredibil a avut!

NEXT STAR: „Punem pariu ca o s-o mai vedem la televizor in anii care vin? E Next Star, o s-o mai vedem”, a spus si Dan Negru, dupa ce Andreea Botu si-a interpretat numarul.

„Mi-am adus aminte de spectacolele pe care noi le tineam cand nu puteai sa dai uns pectacol fara dansatori. Aici este esenta neamului. Nea Marin i-a invatat bine de tot. Fata are glas frumos, frumoasa e, costum frumos are. A dat foarte bine pentru ca a fost taraful traditional. Copilul are tot ce-i trebuie pentru a deveni cantareata! Sa vedem toti concurentii, apoi punem in balanta.” a spus Maria Carneci.

NEXT STAR:„Un astfel de moment e greu de realizat. Si sa fie undeva la debut?!!…”, a spus si Maria Carneci.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 26 REZUMAT, LUNI 5 DECEMBRIE 2016. Zeynep incepe munca la firma mamei ei biologice

Delia Ion

HOROSCOP 24 MARTIE 2017. Predictii astrale pentru ziua de vineri!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei si Cristina au hotarat cand fac nunta

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult