ANDREEA BRAVO AI STIL SEZON 2
Viata bate filmul

ANDREEA BRAVO AI STIL SEZON 2. Niciodata sa nu spui niciodata!

ANDREEA BRAVO AI STIL SEZON 2. Andreea este una dintre concurentele indragite show-ului BRAVO AI STIL, sezonul 2. Andreea este nascuta in Ramnicu-Valcea, in urma cu 23 de ani si crede ca are sanse mari sa castige marele premiu.

ANDREEA BRAVO AI STIL SEZON 2. Chiar daca marele sau hobby este moda, studiile frumoasei oltence nu au legatura cu aceasta preferinta. Andreea a absolvit cursurile Uiversitatii Titu Maiorescu, specialitatea tehnica dentara insa a recunoscut ca nu este atrasa sa profeseze in domeniul medical.

ANDREEA BRAVO AI STIL SEZON 2. Se considera o fire timida si sensibila insa, in momentul in care se adapteaza cu atmosfera, devine o fata glumeata si spontana.

ANDREEA BRAVO AI STIL SEZON 2. A venit la BRAVO AI STIL pentru a evolua si pentru a-si perfectiona stilul dar, totodata, spera sa surprinda prin naturaletea ei.

ANDREEA BRAVO AI STIL SEZON 2. Isi doreste o cariera in moda si, pentru a-si atinge acest tel, a decis sa mearga la cursuri de fashion teaching in Italia.
Se ghideaza dupa dictonul „Niciodata sa nu spui niciodata” si crede ca are suficienta calitate pentru a surprinde placut juriul emisiunii BRAVO AI STIL.

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 1 IULIE 2016 EDU.RO. Rezultate Evaluare pe judete Live pe HotWeek

Bogdan

BACALAUREAT 2015. SUBIECTE BAC 2015. Proba competentelor digitale. Proba D

Cristiana Petrariu Bota

CRISTIAN PESTRITU, MAGICIANUL DE LA ROMANII AU TALENT DIN 25 MARTIE 2016. VIDEO

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult