8.3 C
România
22 februarie 2024
Stiri locale

Andreea Stoian, eleva de la Liceul Gh. Munteanu Murgoci din Braila, ar fi vrut sa se sinucida

Andreea Stoian, eleva in clasa a IX-a la Liceul Gh. Munteanu Murgoci din Braila, ar fi vrut sa se sinucida. Asa s-ar explica incidentul in care a fost implicata, luni, la Colegiul National Gheorghe Munteanu Murgoci din Braila, fata care a cazut de la etajul 3 al cladirii. Fata a suferit leziuni multiple si fost initial internata in sectia de neurochirurgie din Braila, insa ulterior a fost transportata la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti.

Eleva în clasa a IX-a din cadrul Colegiului Național Gheorghe Munteanu Murgoci Brăila a căzut de la etajul 3 al clădirii, in jurul orei 10.00, probabil aruncând-se intenționat. Acest corp de cladire este fostul internat al liceului, acum renovat si modificat, având trei etaje, noteaza probr.ro.

Eleva, Andreea Stoian, a fost prezentă la prima oră de curs, iar la ora de fizică nu a mai intrat, preferând să se ducă în clădirea fostului internat, la etajul al treilea. Se pare că fata s-a așezat pe pervazul clasei și a căzut în gol. În urma impactului a suferit un traumatism la coloana și fractura nazală și a fost transportată la UPU de o ambulanță SAJ. De acolo a fost preluată de un elicopter SMURD și dusă la Spitalul Bagdasar Arseni, la secția neurochirurgie.

„Eu am ajuns lângă copil imediat după ce a am fost anunțată. Era conștientă, căzută pe partea dreaptă, cu sânge la nas, piramida nazală tumefiată și acuza dureri de spate. Am întrebat-o cum o cheamă, ce clasă este, ca să văd dacă este ancorată în realitate. Apoi am întrebat-o: cum ai căzut? Ea mi-a răspuns: am vrut să mă omor. De ce, am întrebat-o. Pentru că asta nu este viață, mi-a răspuns. Am stat și i-am supravegheat funcțiile vitale până a venit Salvarea. Am învelit-o, nu am mișcat-o, ca să nu îi agravez leziunile interne, pentru că nu știam ce are. După ce va ieși din spital, am vorbit și cu mama și i-am recomandat să-i facă un control la psihiatrie, la psiholog. Persoanele care fac tentative de suicid atât de mari repetă astfel de gesturi. Ferească Dumnezeu, ca a doua oară, să nu îl facă definitiv”, a spus Gina Sandu, asistenta medicală de la Colegiul Gh. M. Murcoci.

În momentul incidentului fata se mai afla în sala de clasă împreună cu o altă colegă de clasă, ”păsuită” de absențe la ore, pentru a se pregăti pentru olimpiada de limba latina.

Fata avea absențe și nota 9 la purtare pe primul semestru. Medicul și asistenta școlii i-au acordat primele îngrijiri până la sosirea ambulanței, iar acum speranța este la medicii de la UPU. Nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs evenimentul, iar poliția va face cercetări. Conducerea liceului se gândește sa pună gratii la toate ferestrele. Acesta este al doilea caz înregistrat la acest colegiu în ultimul timp, deși în primul a fost un accident, mai noteaza probr.ro.

Related posts

Gabriela Firea a fost operata laparoscopic intr-un spital din Bucuresti din cauza unei afectiuni gastro-intestinale acute

Lucy Ionesco

Maria Buleandra, prefect de Buzau, si-a dat demisia din functie

Lucy Ionesco

Drumuri blocate sau inchise luni, 26 februarie 2018. Probleme pe drumurile din Dolj, Teleorman si Bacau, in Constanta porturile au fost inchise. DATE INFOTRAFIC

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult