ANDREEA TUCALIUC, CASTIGATOR NEXT STAR DE JOI, 3 APRILIE! VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 3, 2014 20:28

ANDREEA TUCALIUC, CASTIGATOR NEXT STAR DE JOI, 3 APRILIE! VIDEO

Micuta contorsionista Andreea Tucaliuc a castigat NEXT STAR, editia din 3 aprilie 2014.  Concurenta, in varsta de numai 10 ani, a reusit sa demonstreze juriului si publicului ca este cea mai buna dintre toti concurentii care au evoluat pe scena NEXT STAR.

Anuntul castigatorului acestei editii NEXT STAR a fost facut de Lora. Ea, alaturi de ceilalti patru membri ai juriului, au recunoscut ca le-a fost foarte greu sa aleaga, deoarece toti au fost buni. Iar patru dintre cei sapte au fost foarte buni, fiecare in parte putand castiga cate o editie Next Star daca ar fi participat separat.

CINE ESTE ANDREEA TUCALIUC

Andreea Tucaliuc are 10 ani si este un copil extraordinar. O spune cea care a adus-o pe lume. In schimb, micuta din Botosani vorbeste despre pasiunea ei: papusile. Are patru colectii pe care le ingrijeste, le confectioneaza haine si le coafeaza.

Mai mult, are si doi caini cu care se joaca in fiecare zi: Bulgaras si Dora.

Face o demonstratie de gimnastica, iar mama o sustine. Negru exclama: “Las Vegas e mic pentru Andrea!” Si apare pe scena si Marian Dragulescu, care-i face un cadou deosebit: costume speciale pentru gimnastica. E fericita pana la lacrimi!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.