-7.9 C
România
17 ianuarie 2021
Andrei Carabelea a castigat Primaria Piatra Neamt, PNL a pierdut Consiliul Judetean Neamt
Stiri locale

Andrei Carabelea a castigat Primaria Piatra Neamt, PNL a pierdut Consiliul Judetean Neamt

Rezultatele partiale ale alegerilor locale din municipiul Piatra Neamt il dau drept castigator pe Andrei Carabelea, candidat PNL, in timp ce actualul primar Dragos Chitic (PMP) a iesit pe locul doi, iar pe locul trei s-a clasat Razvan Cuc, candidatul Aliantei pentru Piatra-Neamt 2020 PSD PPU, fost ministru al transporturilor. 

Andrei Carabelea a intrunit 26,38% dintre voturile valabil exprimate, potrivit numaratorii paralele partiale a 92% dintre sectiile de vot, realizata de PNL Neamt

Pe pozitia a doua se situeaza, potrivit aceleiasi numaratori paralele, candidatul PMP, Dragos Chitic, cu 22,07%.

Razvan Cuc, candidatul Aliantei pentru Piatra-Neamt 2020 PSD PPU, se claseaza pe locul al treilea cu 20,75%, potrivit aceleiasi surse.

Prezenta la vot in municipiul Piatra-Neamt a fost de 32,51% in timp ce in judet a fost de 43,21%.

PNL a pastrat functia de primar al municipiului Roman si a castigat-o pe cea din orasul Roznov, in timp ce in orasele Bicaz si Targu Neamt social-democratii si-au conservat functiile de primar.

La Consiliul Judetean, situatia este inversa, potrivit rezultatelor partiale. Presedinte CJ Neamt, Ionel Arsene (PSD), are un procent de 41,42% (77.047 de voturi ).

Pe locul doi se claseaza Mugurel Cozmanciuc (PNL) cu 33,64%, urmat de Florin Zaharia (USR) cu 9,88%, Bogdan Gavrilescu (PMP) cu 6,53%, Emilia Arcan (Pro Romania) cu 5,96% si Dumitrina Gavril (AUR) cu 2,57%, arata publicatia Ziar Piatra-Neamt.

Consiliul Judetean Neamt

PSD – 35,71%
PNL – 31,53%
USR – 10,75%
PMP – 9,41%
ProRomania – 8,99%
AUR – 2,38%
Impreuna pentru Moldova – 1,23%

Stiri pe aceeasi tema

Suceava si opt localitati sunt in carantina totala, MAI a anuntat ca a intrat in vigoare Ordonanta militara 6

Cristiana Petrariu Bota

Profesorul Ioan Craciun, profesor la Universitatea Gh. Asachi din Iasi, s-a sinucis

Cristiana Petrariu Bota

Au mers cu trenul de la Iasi la Bucuresti fara caldura si lumina

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult