Viata bate filmul

ANDREI CIOBANU, X FACTOR 2015: Acest concurent a revenit la X FACTOR cu lacrimi in ochi

ANDREI CIOBANU, X FACTOR 2015: Andrei Ciobanu are 24 de ani si este din Bacau. I-a murit mama in august si de cate ori vine vorba despre ea incepe sa planga. „Nu-i o rusine sa plangi”, i-a spus Stefan Banica. A cantat „Bad girls”, o piesa Jamiroquai.

ANDREI CIOBANU, X FACTOR 2015: Andrei Ciobanu a mai fost la X FACTOR intr-o editie anterioara si a ajuns pana in Bootcamp. Si de data aceasta a primit trei de DA si il vom revedea in editia urmatoare X FACTOR.

„Atata timp cat vrei sa ajungi pe scena, daca iti doresti, toata durerea asta ori o pui pe scena, ori o tii acasa”, a spus Stefan Banica.

ANDREI CIOBANU, X FACTOR 2015: „Ai fost ca o baterie din aia full-energy. Ai adus cea mai mare energie. Asta e bine”, a spus Stefan Banica.

CELE MAI FRUMOASE MOMENTE X FACTOR DIN 30 OCTOMBRIE:

RANDY ROBERTS, X FACTOR 2015: Vocea care a ridicat nivelul X FACTOR

BEATRICE APOSTU, X FACTOR 2015: A cantat cu Nick de la N&D si a venit la X FACTOR

BEATRICE APOSTU, X FACTOR 2015: A cantat cu Nick de la N&D si a venit la X FACTOR

„Vrei sa castigam anul asta? Esti bun, esti foarte bun. Cu un band ar fi fost altfel”, a spus si Delia. Andrei a raspuns: „Live suna altfel”.

ANDREI CIOBANU, X FACTOR 2015: Horia Brenciu i-a raspuns: „Asa-i?”. Si l-a acompaniat la tamburine pe Andrei Ciobanu sa cante din nou piesa.

Delia i-a dat DA, Stefan BAnica, DA, iar Horia tot DA.
„Mama cred ca e mandra acum de tine. Si nu o spun pentru a emotiona la tv. Faptul ca te gandesti la mama ta este extraordinar”, a spus si Stefan Banica.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 SEPTEMBRIE 2016. Schimbari majore in noul sezon MPFM 6

Cristiana Petrariu Bota

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2016. Finala saptamanala lipsita de spectacolul pe care-l asteapta telespectatorii MPFM5

Delia Ion

BRAVO AI STIL, 30 IANUARIE 2017. Cand o puteti revedea pe Silvia pe micul ecran

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult