6.5 C
România
16 octombrie 2021
Social

Andrei Galut, singurul supravietuitor din trupa Goodbye to Gravity, a postat noi fotografii pe Facebook

Andrei Galut, singurul supravietuitor din trupa Goodbye to Gravity dupa drama din clubul Colectiv, a postat noi fotografii pe pagina s de Facebook. Andrei Galut a publicat sambata doua fotografii pe pagina sa de socializare, schimbandu-si fotografiile de profil si de coperta. Imaginile postate de Andrei Galut pot fi vizualizate la sfarsitul acestui material. 

In prima fotografie, Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, apare alaturi de o tanara al carei chip nu se vede, dar care, cel mai probabil, este fosta lui iubita, moarta in incendiul din clubul Colectiv. In cealalta imagine apar membrii trupei Goodbye to Gravity in timpul unui concert.

Andrei Galut a fost transferat la cateva zile dupa incendiu in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, unde a fost supus mai multor interventii. Apropiatii spun ca starea de sanatate a lui Andrei se imbunatateste.

Pe 30 octombrie 2015, trupa Goodbye to Gravity, isi lansa in clubul Colectiv albumul „Mantras of War”. Patru din cei cinci membrii ai trupei – Alex Pascu (bas), Vlad Telea (chitara), Mihai Alexandru (chitara) si Bogdan Enache (tobe) – au murit dupa dezastru, Andrei Galut (voce) fiind singurul supravietuitor.

Tragedia din clubul Colectiv

Incendiul din clubul Colectiv din București a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în Sectorul 4 din București într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album, numit „Mantras of War”. Conform datelor existente (cercetările se află în curs), focul a fost provocat de către artificiile folosite în timpul concertului, artificii care au dus la aprinderea buretelui poliuretanic (ușor inflamabil) folosit pentru antifonare de pe un stâlp al clădirii.

Flăcările s-a extins foarte repede în tot clubul provocând leziuni – în unele situații cauzatoare de moarte, prin prin combustie, asfixie, intoxicații cu monoxid de carbon și alte gaze, unui număr semnificativ dintre participanții la concert. Amploarea evenimentului a determinat Ministerul de Interne să instituie Planul roșu de intervenție, iar Guvernul României a decretat trei zile de doliu național. Ca urmare a protestelor masive care au urmat incendiului, au demisionat pe 4 noiembrie 2015 Victor Ponta, împreună cu guvernul său, și primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Andrei Galut

Andrei Galut

Stiri pe aceeasi tema

Ana Aslan, femeia care a gasit tratamentul impotriva imbatranirii

Cristiana Petrariu Bota

Gabriel Cotabita isi revine, artistul ar fi raspuns la prezenta fetelor

Cristiana Petrariu Bota

Ministrul Transporturilor, Dan Șova, își creează o suprastructură de investiții

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult