-3.4 C
România
19 ianuarie 2022
Social

Andrei Galut, solistul Goodbye to Gravity, va fi operat astazi in Olanda

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, va fi operat, luni, în Olanda. Asta in timp ce familiile membrilor trupei Goodbye to Gravity traiesc zile cumplite: trei dintre artisti au decedat, respectiv Bogdan Enache, Vlad Telea si Mihai Alexandru. Ceilalţi doi membri ai trupei Godbye to Gravity se zbat de mai bine de o săptămână să supravieţuiască. Au arsuri puternice pe corp şi pe căile respiratorii, iar organismul le este otrăvit de substanţele toxice emanate de arderea chimicalelor. Respiră cu ajutorul aparatelor şi numai medicii ştiu cu ce eforturi i-au ţinut în viaţă.

Bateristul Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit ieri in avionul care ar fi trebuit sa-l duca la un spital din Zurich. Alţi doi membri ai trupei sunt în stare gravă, unul la Floreasca, celălalt la un spital din străinătate.

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, este internat la un spital din Olanda, acesta urmând să fie operat în cursul zilei de astăzi, potrivit unui anunţ al familiei.

Andrei Găluţ, Alex Pascu, Bogdan Enache, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru. Ei erau Goodbye to Gravity, una din cele mai de succes trupe heavy-metal din România ultimilor ani. Chitariştii formaţiei, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, au murit în Club Colectiv.

Bogdan Enache, bateristul Goodbye To Gravity, a murit. FOTO

La nouă zile de la incendiu, şi inima toboşarul trupei, Bogdan Enache, a încetat să mai bată. După dezastrul din club, el a fost internat la Spitalul de Arsuri, iar, ieri, o aeronavă ar fi trebuit să-l tranfere la Zurich.

Aeronava s-a întors însă din drum, pentru că tânărul a intrat în stop cardio-respirator. Medicii s-au străduit să-l resusciteze mai bine de o oră, dar a fost în zadar.

Imagini din club Colectiv inainte de incendiu si ultimele imagini cu Adrian Rugina dupa tragedie

Alex Pascu este basistul Goodbye to Gravity. E internat la Floreasca, dar în ultimele zile, starea sa s-a agravat. Familia şi prietenii se roagă pentru el, iar medicii români îl pregătesc şi pe el pentru un transfer peste hotare.

Stiri pe aceeasi tema

Greva generala la ROMATSA? Presedintele ATSR sustine ca greva generala ar putea fi declansata pe 1 septembrie

Cristiana Petrariu Bota

Examenul de rezidentiat se va sustine pe 8 decembrie, in urma votului dat de deputati

Cristiana Petrariu Bota

Spitalul Regional de Urgenta Iasi va fi construit pe un teren primit de la Guvern

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult