Andrei Gheorghe a divortat de Petruta Grigoriu

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 29, 2015 11:03

Andrei Gheorghe a divortat de Petruta Grigoriu

Andrei Gheorghe, indragitul realizator de emisiuni radio, a divortat de cea de-a doua sotie, Petruta Grigoriu. Daca Andrei Gheorghe se afla la al doilea divort, Petruta Grigoriu este la al treilea divort, potrivit informatiilor pubicate de presa tabloida. Andrei si Petruta nu au dorit sa dea detalii despre divort. 

Cat despre motivele care au dus la divortul dintre Andrei Gheorghe si Petruta Drigoriu, dupa 7 ani de casnicie, acestea tin de bunul mers al lucrurilor in viata de zi cu zi. Desi s-au despartit inca de la sfarsitul anului trecut, Andrei Gheorghe si Petruta Grigoriu au decis sa divorteze oficial abia acum. Pur si simplu nu mai erau pe aceeasi lungime de unda, astfel ca au ales sa-si separe drumurile.

Cei doi s-au cunoscut in 2007 si au trait o frumoasa poveste de dragoste. Dupa ce informatia a devenit publica, sotia lui Andrei Gheorghe a avut prima reactie. Femeia de afaceri nu a vrut sa dea foarte multe detalii si a marturisit ca isi doreste ca viata ei personala sa ramana ca si pana acum, una discreta.

“E nevoie de clarificari, informatii, etc. Eu nu fac declaratii cu privire la viata mea de familie… din cauza exigentelor profesionale. Sper sa intelegeti si sa nu luati acest lucru ca pe un refuz”, a declarat Petruta Grigoriu pentru cei de la Cancan.

Andrei Gheorghe a trecut peste un astfel de episod si in anul 2007, atunci cand, dupa 24 de ani de casnicie, a pus capat relatiei cu Maria, fata pe care o cunoscuse inca din studentie. Cei doi au impreuna doi copii, un baiat si o fata. Daca fostul realizator Tv se afla la al doilea divort, Petruta Grigoriu este deja la al treilea.

Foto: Cancan

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.