Andrei Gheorghe a facut emisie la Matinalul Pro FM la 50 m deasupra Ateneului Roman, pe Dinner In The Sky

Delia Ion
By Delia Ion septembrie 11, 2015 10:20

Andrei Gheorghe a facut emisie la Matinalul Pro FM la 50 m deasupra Ateneului Roman, pe Dinner In The Sky

Andrei Gheorghe si GreeG au revenit in forta, vineri, la Matinalul ProFM. Matinalul deTINUT minte s-a intors pe frecvente cu bateriile incarcate, dupa o vacanta binemeritata, potrivit site-ului Pro FM.

Dupa o lunga lupta de convingere din partea lui GreeG, Andrei Gheorghe a acceptat provocarea si a urcat alaturi de zece ascultatori ProFM norocosi, pe platforma Dinner in the Sky, amplasata in piata George Enescu, de unde a fost On Air in ultima parte a emisiunii. S-a ridicat la 50 de m inaltime si a transmis Bucurestiului sentimentul de a face LIVE de deasupra Ateneului Roman.

“Sa incepi un matinal in forta. Sa aduci mereu ceva nou. Sa nu-ti para rau ca te-ai intors din vacanta. Sa faci LIVE de deasupra Ateneului. Asta insemana sa fii matinal!”, a declarat Andrei Gheorghe imediat ce a coborat de pe platforma.

Din studio, colegul GreeG a pastrat permanent legatura cu Andrei, jumatatea curajoasa a matinalului ProFM, care a urcat pe platforma. A ascultat toata aventura si a poftit la bucatele alese aduse de Gala Catering, pe care cei urcati le-au servit cu pofta.

“Mi-a parut rau ca n-am urcat pana la urma. Eu am ramas in studio pentru ca asa am tras la sorti, dar cand am auzit cat de tare se vede Bucurestiul de deasupra Ateneului, mai, mai ca-mi venea sa plec dupa Gheorghe”, a spus GreeG.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.