Andrei Gheorghe – De la Midnight Killer la 13-14. VIDEO. “Nu, nu mi-am inscenat moartea. A fost supradoza de viata”

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 22, 2018 18:49

Andrei Gheorghe – De la Midnight Killer la 13-14. VIDEO. “Nu, nu mi-am inscenat moartea. A fost supradoza de viata”

“Suntem la ProFM, Naţiune. Ăsta-i radio”. Sunt vocea, vorbele şi stilul inconfundabil ale lui Andrei Gheorghe. De pe 19 martie, Andrei va fi mereu “on air”. A realizat o mulţime de emisiuni la ProFM fie că vorbim de “Midnight Killer”, “13-14” sau matinalul DEŢINUT minte cu Greeg. “Nu, nu mi-am inscenat moartea. A fost supradoza de viata. Am murit ca sa muriti voi de ciuda”, sunt parte din frazele folosite de jurnalist in emisiunile sale.

Un apropiat al lui Andrei Gheorghe, din perioada în care acesta s-a lansat la Constanţa, dezvăluie cum a fost aleasă titulatura de „Midnight Killer“ a emisiunii care l-a făcut celebru pe jurnalist.

Sebastian Bodu, fostul europarlamentar, mărturiseşte că titulatura de „Midnight Killer“, făcută celebră de Andrei Gheorghe, a fost sugerată de el. „Eu i-am dat ideea denumirii acelei emisiuni. Pe care a făcut-o ca nimeni altul“, afirmă constănţeanul Bodu pe contul său de Facebook.

„Urma să se deschidă un nou post de radio în Constanţa, Sky FM, nucleul fiind format din câţiva redactori plecaţi de la Radio Constanţa. Andrei Gheorghe urma să fie redactor-şef (şi-a dat demisia de la Radio Constanţa… pe o casetă înregistrată). Ne-am întâlnit la Restaurantul Capitol şi i-am adus un eseu, aşa cum îmi ceruse. Tocmai se terminase serialul TV american Midnight Caller, iar eu scrisesem despre numeroşii analfabeţi care sună să intre în direct la câte un post de radio de-al nostru, de îţi vine să îţi tai venele când îi asculţi. Un fel de Midnight Killer. I-a plăcut aşa de mult sintagma încât şi-a denumit emisiunea astfel. Midnight Killer, emisiunea care a ţinut Constanţa trează“, explică Sebastian Bodu.

Emisiunea “Midnight Killer” a ajuns, mai apoi, la Pro FM.

Urmariti mai jos un interviu cu Andrei Gheorghe la Atlas TV.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.