Andrei Gheorghe, Galeria Mobius din Bucuresti
Breaking NewsSocial

Andrei Gheorghe, In Memoriam! Priveghi atipic la Galeria de Arta Mobius. In loc de sicriu, cei care l-au admirat se vor putea reculege la fotografiile jurnalistului

Priveghi atipic la Galeria Mobius in memoria realizatorului de radio si televiziune Andrei Gheorghe. In loc de sicriu, cei care l-au pretuit pe Andrei Gheorghe se pot reculege intr-o sala de omagiu in care sunt rulate mai multe fotografii ale jurnalistului. La despartirea de Andrei Gheorghe nu se vor tine discursuri lacrimogene, pentru ca nici el nu si-ar fi dorit asa ceva, tinand cont de inteligenta sclipitoare, ironia si autoironia care l-au caracterizat dintotdeauna.

La Galeria Mobius a fost deschisa o carte de condoleante, sunt prezentate fotografii din arhiva personala si va rula un film in memoria jurnalistului. In tot acest timp, trupul lui Andrei Gheorghe va ramane la Institutul de Medicina Legala (IML), pana sambata, cand va fi incinerat asa cum si-a dorit.

Toţi cei care l-au preţuit pe Andrei Gheorghe, cunoscutul om de radio şi televiziune, îşi pot lua rămas bun de la el, la Galeria de artă Mobius, strada Mendeleev din Bucuresti.

Aici a fost deschisă o carte de condoleanţe şi sunt proiectate fotografii personale din arhiva omului de radio şi televiziune.

“Salutare Natiune! Fiul tau Andrei a plecat dintre noi, a plecat asa cum a venit, ca o explozie care nu stie sa ceara voie la nimic. Fiul tau Andrei a fost si fiu rispitor si cel mai blajin crestin. Fiul tau nu s-a temut sa fie liber, sa spuna ce crede, sa traiasca cum crede. Si-a iubit copiii, familia, si femeile, radio-ul, tv-ul, presa scrisa si online-ul, filmele si toate manifestarile culturale inteligente. Iubea si stiinta sau poate mai degraba o respecta, nimic din ceea ce merita nu a scapat neiubit de Andrei. Si da, stia sa certe pe masura iubirii sale, putea certa de la cel mai mic puradel pana la tine, Natiune. Certa somand o schimbare, nu-i facea placere, spera ca ceilalti sa inteleaga, sa evolueze, sa creasca, chiar si impotriva dorintei sau putintei lor. Asa era el, Natiune, fiul tau Andrei, iubitul meu barbat, minunatul lor tata, si senzationalul vostru coleg mai mare, dar nu atat de mare incat sa fi trebuit sa plece… Statea prost cu rabdarea, s-a grabit….

Va puteti lua ramas bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 Martie si Vineri 23 Martie, la Galeria Mobius, Str Mendeleev D.I. nr 2, Sector 1, Bucuresti. Dorinta exprimata in nenumarate ocazii a fost ca la moartea sa fie incinerat. Asadar, incinerarea are loc Sambata 24 martie, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, ora 10 a.m”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe.

Related posts

Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, vizat de perchezitii la firma de paza

Lucy Ionesco

Agentia JCR a reconfirmat ratingul de tara acordat Romaniei, decizie bazata pe perspectivele unei cresteri economice solide

Ioana Badulescu

VIDEO. Noi imagini cu incendiul din Colectiv

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult