Procedura de demitere a presedintelui american Donald Trump, dezbatuta in Camera Reprezentantilor
Externe

Andrei Iancu, avocat de origine romana din California, numit de Trump subsecretar la Casa Alba

Andrei Iancu, avocat de origine romana din California, a fost numit de Donald Trump subsecretar al Departamentului Comertului responsabil cu proprietatea intelectuala si director al Oficiului pentru Brevete si Marci, conform unui comunicat de presa al Casei Albe, in care sunt anuntate mai multe nominalizari pentru posturi-cheie din administratie facute de presedintele american.

Iancu este in prezent avocat in cadrul firmei americane Irell & Manella LLP, unde activitatea sa se concentreaza pe chestiuni de proprietate intelectuala, se arata in comunicat, datat 25 august.

El a aparat clienti intr-o mare varietate de industrii si a pledat in fata Oficiului pentru Brevete si Marci, a Comisiei Internationale pentru Comert din SUA si a altor instante.

Conform comunicatului, el a scris si a sustinut discursuri despre chestiuni legate de proprietate intelectuala si a predat dreptul brevetelor la UCLA (University of California, Los Angeles).

Inainte de a ajunge avocat, Andrei Iancu a fost inginer la compania aerospatiala si de aparare Hughes Aircraft.

Articole asemănătoare

Casa Alba, baricadata dupa ce o persoana a sarit gardul de Ziua Recunostintei

Lucy Ionesco

Firma de spionaj Black Cube ar fi fost implicata intr-o campanie de discreditare a ONG-urilor din Ungaria inainte de alegeri

Ioana Badulescu

Ambasada SUA la Bucuresti nu mai are fonduri pentru desfasurarea activitatii, din cauza crizei bugetare de la Washington

Ioana Badulescu