Viata bate filmul

ANDREI IONITA, X FACTOR 11 DECEMBRIE: Duel cu Sasha. VIDEO

ANDREI IONITA, X FACTOR 11 DECEMBRIE. Andrei Ionita s-au aflat la duel in editia X FACTOR de vineri, 11 decembrie 2015. Andrei Ionita, un concurent din Republica Moldova, este un artist desavarsit si a dovedit asta din plin si la duelul cu Sasha, cea pe care a cunoscut-o la X FACTOR si de care pare sa il lege sentimente adanci. Vezi video mai jos.

ANDREI IONITA, X FACTOR 11 DECEMBRIE. Andrei Ioniță pare a fi cuprins de fiorul iubirii pentru Sasha, iar dragostea i-a cuprins din momentul când s-au văzut prima oara la X FACTOR. Din pacate, cei doi s-au aflat la duel si doar unul dintre ei merge mai departe.

ANDREI IONITA, X FACTOR 11 DECEMBRIE. Andrei este tare emotionat cand vorbeste despre Sasha. „Este o fată specială, care ar face să înnebunească orice băiet!”, a marturisit emotionat Andrei Ionita. Si Sasha a marturisit ca nu-i este indiferent Andrei Ionita, insa duelul e duel si juratii au ales doar pe unul dintre concurenti.

Din păcate pentru tânăra Sasha, Delia l-a ales pe Andrei Ionita la sfârşitul duelui, iar tânărul merge mai departe în galele live.

Vezi si: Andrei Ionita, X FACTOR 4 decembrie: Delia, esti a mea. Delia: Ai un scaun in echipa mea

ANDREI IONITA, X FACTOR 2015. VIDEO. Andrei din Chisinau, cantec manifest VIRAL la X FACTOR

POVESTEA LUI ANDREI IONITA LA X FACTOR

Cu o cuşmă pe cap, în blugi şi cu o chitară, un tânăr din Transnistria vine să vadă dacă are factorul X. Sigur este că Andrei Ioniţă are umor. Şi a stiut să facă spectacol.

În faţa juraţilor X Factor, Andrei Ioniţă s-a prezentat în blugi, cu o cuşmă pe cap şi cu mult umor.

La 23 de ani, Andrei Ionita studiază jurnalismul la Chişinău. Şi este un rebel. Un adevărat personaj, care a crescut pe malul Nistrului, la Dubăsari.

Părinţii lui Andrei Ionita sunt divorţaţi, iar despre mama lui vorbeşte ca despre o sfântă. De mic a avut aplecare spre poezie. Compune versuri şi cântă la chitară. După ureche, fără studii. La X Factor a venit din întâmplare.

Iar la X Factor, Andrei a smuls aplauzele juraţilor. Din public, a primit ovaţii şi lacrimi.

Stiri pe aceeasi tema

GALA BRAVO AI STIL, 6 MAI. LIVE. Concurenta eliminata, surpriza totala!

Ioana Badulescu

YAMAN EPISODUL 23 REZUMAT, 27 FEBRUARIE 2015. Yaman se intalneste fata in fata cu tatal sau, la Izmir

Delia Ion

KID A, CASTIGATORI IN FINALA ROMANII AU TALENT 2015? As vrea sa fiti castigatori Romanii au Talent, le-a spus Mihaela Radulescu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult