Viata bate filmul

ANDREI IONITA, X FACTOR 2015. VIDEO. Andrei din Chisinau, cantec manifest VIRAL la X FACTOR

ANDREI IONITA DIN REP. MOLDOVA LA X FACTOR 2015. Andrei Ionita are 23 de ani si a venit la X FACTOR 2015 din Chisinau. A cantat la chitara o piesa folk careia nu i-a dat un nume. „Intai sa cant si-apoi ii dam un nume”. „Canta cucul bata-l vina de rasuna Bucovina”, a inceput Andrei Ionita. VEZI VIDEO CU INTERPRETAREA MAGNIFICA A LUI ANDREI LA SFARSITUL ARTICOLULUI.

ANDREI IONITA DIN REP. MOLDOVA LA X FACTOR 2015. Andrei Ionita a cantat atat de frumos incat a emotionat juriul si sala X FACTOR. Andrei Ionita si-a asezat cusma pe cap si a asteptat comentariul juriului. Publicul X FACTOR a finalizat momentul in ropote de aplauze.

ANDREI IONITA DIN REP. MOLDOVA LA X FACTOR 2015. „Daca te-as viraliza pe internet poate ca s-ar numi mai repede tara noastra. Andrei draga, te felicit pentru patriotismul de care ai dat dovada”, i-a spus Horia.

„Fantastic si minunat. Esti deja viral, sa stii. Esti deja viral.”, i-a spus Delia.

ANDREI IONITA DIN REP. MOLDOVA LA X FACTOR 2015. Andrei, ce ai facut tu aici se numeste moment artistic. E un moment unic la X FACTOR cu un cantec manifest, nu cred ca exista vreun roman care sa nu vibreze la ce ai cantat tu. Lasand deoparte manifestul tau, a fost un moment inedit artistic. Te felicit din tot sufletul”, i-a spus Stefan Banica.

Andrei Ionita a primit trei de DA.

DIN EDITIA X FACTOR DE VINERI, 16 OCTOMBRIE, VEZI SI:

GUVIDU SI GONZALES LA X FACTOR 2015. VIDEO. Guvidul Reloaded ne-a surprins cu o piesa senzationala

LAILA, X FACTOR 2015. VIDEO. Laila, momente de FOC pe scena X FACTOR din 18 octombrie

ANTINIA SIMION, X FACTOR 2015. VIDEO. Mi-am dorit tot timpul sa fiu pe scena si lumea sa-mi strige numele

POVESTEA LUI ANDREI IONITA LA X FACTOR

Cu o cuşmă pe cap, în blugi şi cu o chitară, un tânăr din Transnistria vine să vadă dacă are factorul X. Sigur este că Andrei Ioniţă are umor. Şi a stiut să facă spectacol.

În faţa juraţilor X Factor, Andrei Ioniţă s-a prezentat în blugi, cu o cuşmă pe cap şi cu mult umor.

La 23 de ani, Andrei Ionita studiază jurnalismul la Chişinău. Şi este un rebel. Un adevărat personaj, care a crescut pe malul Nistrului, la Dubăsari.

Părinţii lui Andrei Ionita sunt divorţaţi, iar despre mama lui vorbeşte ca despre o sfântă. De mic a avut aplecare spre poezie. Compune versuri şi cântă la chitară. După ureche, fără studii. La X Factor a venit din întâmplare.

Iar la X Factor, Andrei a smuls aplauzele juraţilor. Din public, a primit ovaţii şi lacrimi.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 54 REZUMAT. Selin paraseste si ea conacul dupa o cearta cu parintii

Delia Ion

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 6 REZUMAT, 31 AUGUST 2015. Neriman si Saika fac o vizita la biroul lui Macit

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 27 REZUMAT, 8 MARTIE 2017. Kosem nu se impaca cu sultanatul lui Mustafa si trece la actiune

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult