Andrei Ionita, X FACTOR 4 decembrie: Delia, esti a mea. Delia: Ai un scaun in echipa mea
Viata bate filmul

Andrei Ionita, X FACTOR 4 decembrie: Delia, esti a mea. Delia: Ai un scaun in echipa mea

ANDREI IONITA LA X FACTOR: Concurentul Andrei Ionita in varsta de 23 de ani din Republica Moldova a facut din nou senzatie la X FACTOR, editia de vineri, 4 decembrie 2015. Pentru a-i introduce pe juratii X FACTOR in povestea sa, Andrei Ionita a adus trei cusme mai mici, pe care le-a facut cadou. Dupa ce i-a spus Deliei „esti a mea”, luandu-i cusma de pe cap, Andrei Ionita s-a apucat de cantat. Andrei s-a descălțat înainte de prestatie si a pornit in actul sau artistic cu acelasi patos. A interpretat demential o piesa inspirata din celebra „Lume, lume, soro lume”. VEZI VIDEO CU ANDREI MAI JOS.

„Iti aplaud curajul si interpretarea”, a spus Stefan Banica imediat ce Andrei Ionita a terminat de interpretat piesa, in aplauzele publicului X FACTOR.

ANDREI IONITA LA X FACTOR: „Pentru cusma si originalitate te aplaud. Succes”, a spus si Horia Brenciu, emotionat de interpretarea lui Andrei Ionita.

ANDREI IONITA, X FACTOR 2015. VIDEO. Andrei din Chisinau, cantec manifest VIRAL la X FACTOR

ANDREI IONITA LA X FACTOR: „Ai ridicat toata sala in picioare si asta e lucru mare. Wow. A fost o poveste. Singurul lucru a fost ca vroiam sa aud vocea mai mult. Ma gandeam hai sa mai cante, imi placea. Dragul meu, ai un scaun in echipa mea! Iti dau un loc langa Anastasia”, i-a spus Delia.

ANDREI IONITA LA X FACTOR: „Imi pare bine ca l-a luat Delia. E un castig nu stiu daca pentru Delia, dar pentru spectacol este un castig”, a spus mai apoi Stefan Banica.

Totuși, momentul de bucurie a fost putin curmat de tristețea lui Natalie, care este nevoită să îi cedeze scaunul lui Andrei, însă părăsește competiția cu zâmbetul pe buze. „Am crescut aici!”.

Vezi video cu Andrei Ionita mai jos.

Stiri pe aceeasi tema

BACALAUREAT 2016. SIMULARE BACALAUREAT 2016 clasa a 11-a si a 12-a Romana, Matematica, Istorie

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 7 DECEMBRIE 2016. Meciul zilei se disputa intre Lyon si Sevilla

Bogdan

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 35 REZUMAT, 23 FEBRUARIE 2015. Sediul Silei din Mardin este cuprins de un incendiu imens

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult