13.1 C
România
28 octombrie 2020
Life

Andrei Mireasa pentru fiul meu: Oana nu mi se pare o fata cuminte!

Cuplul problema al acestei saptamani, in Casa emisiunii Mireasa pentru fiul meu, este cel format intre Traian si Corina. Scanteia care a aprins discutiile intre cei doi tineri a fost dezvaluirea facuta de Oana, care a dezvaluit ca iubita lui Traian a venit la emisune, in masina unui necunoscut.

Traian le-a marturisit lui Andrei si lui Laurentiu ca, nu se pune deloc problema unei despartiri, insa obisnuita Corinei de a-i ascunde, periodic, lucruri din trecutul ei, nu fac decat sa creasca gradulde neincredere in cuplu.

Mai mult, Traian se simte agasat de comportamentul pesimist al Corinei care, nu crede ca Traian va continua relatia cu ea, si dupa o eventuala eliminare.

Andrei si Laurentiu i-au dat dreptate lui Traian, culpabilizand secretele Corinei. Interesant este faptul ca Andrei, referindu-se la destainuirile Oanei, nu a avut chiar cuvinte de lauda la adresa acesteia, spunand ca o fata ca Oana, care nu este chiar cuminte, ar fi mai bine sa-si tina gura inchisa.

Finalul emisiunii de azi i-a gasit pe Traian si Corina, unul langa altul, Traian indemnadu-si iubita sa fie mai incisiva in tot ceea intreprinde. Mai mult, Traian a dat exeplul certurile purtate in cuplu, dezaproband modul tacut in care Corina primeste reprosurile lui. Traian ar vrea sa poarte „o cearta in doi” si nu un monolog in care el reproseaza si Corina se intoarce cu spatele pentru a se consuma in liniste sau, mai rau, se apuca sa planga.

In schimb, Andrei si Cristina, pe de-o parte si Raymond-Constantina, pe alta parte, au trecut la un alt stadiu al relatiilor. Nu se mai cearta chiar din orice iar in momentul cand acest lucru chair se intampla, se trece mult mai usor peste momentele de tensiune.

Tensiune maxima, transformata chiar in antipatie, exista intre Raymond si Grigore. Dupa ce ieri, Raymond a afirmat despre colegul sau de competitie ca este parsiv, a venit randul lui Grigore sa recunoasca ca nu ar putea fi prieten cu niciun baiat din acasa si ca, aflandu-se intr-o competitie, se va comporta ca atare, in vederea obtinerii premiului cel mare.

Alin a oferit momentul cel mai emotionant al ultimelor zile. De ziua mamei lui, Daniela, Alin a compus o scrisoare prin care si-a declarat dragostea fata de cea care i-a dat nastere, la finalul recitarii poeziei toti concurentii apaludandu-l secunde la rand.

Stiri pe aceeasi tema

TVR si Radioul Public au o noua conducere. La SRTV a fost numita director interimar Doina Gradea

Ioana Badulescu

VISUL REGELUI, EPISODUL 35. Bidam si Chunchu isi continua rivalitatea

Bogdan

Cum au câştigat Borcea şi Victor Becali o sentinţă la limita legii.

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult