9.2 C
România
23 octombrie 2021
Life

Andrei Paunescu si veteranii de la Cenaclul Flacara au sustinut un spectacol dedicat poetului Adrian Paunescu

Sarbatoarea Unirii Principatelor Romane a fost marcata de Cenaclul Natiunea si Andrei Paunescu, alaturi de veteranii de la Cenaclul Flacara, printr-un spectacol dedicat poetului Adrian Paunescu. Evenimentul artistic a avut loc in preziua sarbatorii Unirii Principatelor.

La eveniment au participat artisti de referinta ai muzicii folk si Cenclalul Natiunea, al caror liant plin de har si generozitate este artistul si universitarul Andrei Paunescu alaturi de Maria Maria si inegalabili veterani ai batranului cenaclu Flacara, intre care Emeric Imre, Vali Moldovan, Magda Puscas, Rares Suciu si Nicu Nicusor.

Au rasunat cele mai frumoase melodii ale cenaclului maestrului Adrian Paunescu: „Lancea lui Horea”, „Capul de la Torda”, „Treceti batalioane romane Carpatii”, „Cu caciulile pe frunte” etc.

A fost, totodata, a treia intalnire a membrilor tanarului cenaclu „Natiunea” cu prieteni, invitati, colaboratori si sustinatori ai rezistentei prin arta si cultura.

De asemenea, duminică, 24 ianuarie, de la ora 17.00, va fi organizat un spectacol dedicat Unirii, cu participarea multor artisti deosebiti, printre care Andrei Paunescu, Vlady Sateanu, Maria Maria, Emeric Imre, Magda Puskas, Valentin Moldovan, Silviu Biris, Pachis Mariana. Evenimentul va fi organizat la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.

Stiri pe aceeasi tema

Cronica literara la Iubire de Nisip de Maria Timuc: Autoportret, intre eu si tu

Cristiana Petrariu Bota

Un pacient cu o forma severa de tumora cerebrala a fost operat minim-invaziv la Spitalul Sanador cu ajutorul unui microscop de ultima generatie

Ioana Badulescu

MPFM SEZON 3. Traian, mai nonconformist ca niciodata!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult