16.8 C
România
23 octombrie 2020
Politica

Andrei Plumb nu va fi candidatul PSD la Primaria Targoviste

PSD sustine, intr-un comunicat transmis presei, ca Andrei Plumb, fiul fostului ministru al Muncii Rovana Plumb, nu va candida la Primaria Targoviste din partea niciunei formatiuni politice, asa cum s-a speculat in presa. Totodata, Adrian Tutuianu, presedintele PSD Dambovita, confirma ca Andrei Plumb este membru al PSD.

Social-democratii mai precizeaza ca actualul primar interimar, Cristian Daniel Stan, va fi candidatul propus si asumat de PSD Dambovita pentru functia de primar al municipiului Targoviste.

Andrei Plumb ar fi declarat, potrivit B1 TV, ca isi doreste sa realizeze o serie de lucruri cu impact pe nevoile cetatenilor din Targoviste si a subliniat ca se regaseste in politica.

„În afară de clasicul «fiul Rovanei Plumb» sunt un tânăr care îmi doresc să realizez concret nişte lucruri care să aiba un impact pe nevoile cetăţenilor atât din Târgovişte, cât şi din judeţ. Am simţit că mă regăsesc foarte mult în politică, încă de anul trecut, de când am venit să-mi sprijin mama, în primul rând şi apoi colegii de la locale, până la parlamentare”, spunea Andrei Plumb potrivit b1tv.ro.

COMUNICAT DE PRESA

Ca urmare a unei știri apărute în presa locală cu privire la posibila candidatură a domnului Andrei Plumb la Primăria Municipiului Târgoviște, Partidul Social Democrat, Organizația Județeană Dâmbovița, face următoarele precizări:

1. Domnul Andrei Plumb este membru al PSD și nu va candida la Primăria Municipiului Târgoviște din partea niciunei formațiuni politice.

2. Candidatul propus și asumat de PSD Dâmbovița pentru funcția de primar al Municipiului Târgoviște este domnul Cristian Daniel Stan, actualul primar interimar și președinte al Organizației Municipale a Partidului Social Democrat.

PREŞEDINTE PSD Dâmboviţa, Conf.univ.dr Adrian Țuțuianu.

Stiri pe aceeasi tema

Comitetul Executiv National al PSD se va intruni saptamana viitoare, Dancila va prezenta rezultatele prezentei Guvernului la Bruxelles

Ioana Badulescu

Petitie PSRO prin care plata CAS de catre romanii din strainatate care nu fac dovada veniturilor sa fie optionala

Cristiana Petrariu Bota

IPP cere PNL sa retraga candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult