5.3 C
România
29 noiembrie 2021
Politica

Andrei Tinu candideaza la functia de presedinte al Tineretului Social Democrat (TSD)

Andrei Tinu a anuntat ca va candida la functia de presedinte al organizatiei Tineretului Social Democrat (TSD) in cadrul Congresului care va avea loc pe 12 decembrie la complexul Romexpo. In prezent vicepresedinte al organizatiei de tineret a PSD (TSD), Andrei Tinu va fi cel de-al treilea candidat, dupa ce pana acum si-au anuntat candidatura deputatul Gabriela Podasca si secretarul general TSD Gabriel Petrea.

„Imi asum aceasta candidatura din dorinta de a contribui, alaturi de echipa aleasa de Congres, la transformarea organizatiei de tineret „intr-un laborator de proiecte si de lideri”, dar si pentru a pune cap la cap idei necesare afirmarii unei noi generatii de politicieni de stanga, capabila sa depaseasca sfera intereselor personale”, a scris Andrei Tinu pe pagina sa de Facebook.

Anterior, Andrei Tinu a precizat, intr-un comunicat de presa, ca isi asuma aceasta candidatura din dorinta de a contribui, alaturi de echipa aleasa de Congres, la transformarea organizatiei de tineret „intr-un laborator de proiecte si de lideri”, dar si pentru a pune cap la cap idei necesare afirmarii unei noi generatii de politicieni de stanga, capabila sa depaseasca sfera intereselor personale.

„Nu pot uita indemnul presedintelui Liviu Dragnea de nu transforma TSD intr-un PSD mai mic, de a ne feri de a fi simpli imitatori ai seniorilor, ci initiatori si promotori de proiecte utile societatii. TSD poate fi o garantie a faptului ca stanga tanara romaneasca a inteles mesajul venit din partea cetatenilor si o asumare a principiilor de integritate si moralitate politica. Daca voi fi ales presedintele TSD, voi incerca sa pun in miscare toate structurile TSD, sa identificam impreuna prioritatile si sa ne apucam de treaba. E mult de munca, nu doar pentru ca 2016 este un an electoral. Este nevoie, in primul rand, de una sau mai multe dezbateri vizand clarificarea ideologica a PSD. Este important sa stim ce, cine si unde suntem, cui ne adresam, ce mesaje transmitem, care sunt vectorii de imagine ai TSD”, afirma Tinu, conform sursei citate.

Andrei Tinu este membru al PSD din martie 2008, a fost purtator de cuvant al TSD, vicepresedinte al PSD Arad intre 2009 si 2010, secretar executiv al TSD in perioada 2010-2013, iar in prezent este vicepresedinte al organizatiei de tineret a PSD.

Congresul TSD va avea loc pe 12 decembrie la Romexpo. Pana acum, pentru functia de presedinte al organizatiei si-au mai inscris candidaturile actualul vicepresedinte TSD Gabriela Podasca si secretarul general Gabriel Petrea.

Stiri pe aceeasi tema

Marius Ostaficiuc, suparat pe PSD Iasi: Nu inteleg cum s-a ajuns aici. A fi social-democrat la Iasi va fi o rusine

Cristiana Petrariu Bota

Ce datorii au PSD, PNL si PDL dupa ultimele campanii electorale

Cristiana Petrariu Bota

Gabriela Firea, despre o posibila candidatura la alegerile prezidentiale

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult