Ecaterina Andronescu: Daca cineva vrea sa arate ca Romania este o tara neguvernabila, trebuie sa isi asume responsalibitatea
Politica

Andronescu la Congresul PSD: Mi-as dori sa ne spunem opinia pana ce nu incep voturile

Ecaterina Andronescu a declarat sambata, la Congresul extraordinar al PSD de la Sala Palatului, că, pentru ea, cel mai important este cum se va termina aceasta reuniune. Ea a subliniat ca si-ar dori sa isi spuna opinia, cum vedea ea politica social-democrata si actiunile partidului, inainte sa inceapa votul.

”Pentru mine cel mai important este cum se încheie acest Congres, cu ce mesaj. (…). Mi-aş dori să nu înceapă voturile până nu reuşim cei care candidăm să ne spunem opinia, cum vedem noi politica PSD, acţiunile partidului şi cum îi slujim pe oameni. (…) Dacă se dau acum buletinele şi lumea votează cred că imaginea este nefericită pentru cei care se uită la noi”, a mai spus ea.

Amintim ca Nicolae Bănicioiu a declarat ca nu mai candidează la Congresul extraordinar al PSD pentru funcţia de preşedinte executiv, deoarece nu poate concura pe aceeasi functie cu Ecaterina Andronescu.

Stiri pe aceeasi tema

Prefectul si subprefectul nu mai sunt inalti functionari publici si devin demnitari publici

Ioana Badulescu

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a votat dupa ce a stat la coada jumatate de ora

Cristiana Petrariu Bota

Sedinta de Guvern pentru prima rectificare bugetara din 2015

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult