18.7 C
România
25 septembrie 2021
Economie

ANGAJARI ANAF: 1.000 de locuri de munca, salariul minim al unui debutant la ANAF porneste de la 2.100 lei

SE FAC ANGAJARI LA ANAF. Fiscul ofera 1.000 de locuri de munca noi, conform unei reorganizari aflate in atentia Guvernului, cel mai mic salariu al unui angajat debutant la ANAF fiind de 2.100 de lei, in timp ce pentru un grad profesional superior (9 ani vechime in specialitatea studiilor), salariul porneste de la 4.940 lei .

ANGAJARI LA ANAF: ANAF are nevoie de mai multi inspectori in urma intensificarii controalelor. Potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, se infiinteaza Directia generala de administrare a marilor contribuabili ca organ fiscal cu personalitate juridica si buget propriu, in subordinea presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

ANAF angajeaza inspectori antifrauda. Conditii de angajare si salariul unui inspector DGAF

ANGAJARI LA ANAF: Conform notei de fundamentare a actului normativ, aceasta masura a fost recomandata, printre altele, si de catre Fondul Monetar International, in Raportul intocmit in luna august 2015. In plus, hotararea prevede organizarea si functionarea in cadrul aparatului propriu al ANAF a Directiei de executare silita cazuri speciale, precum si a structurilor teritoriale subordonate organelor fiscale, cu atributii in coordonarea si monitorizarea modalitatilor de executare silita, inclusiv a valorificarii bunurilor sechestrate prin modalitatile prevazute de lege, precum si a aplicarii masurilor asiguratorii, potrivit legii.

ANGAJARI LA ANAF: Pe de alta parte, Directia verificari fiscale care gestioneaza programul de crestere a conformarii voluntare a persoanelor cu venituri mari se reorganizeaza la nivel de directie generala, sub denumirea Directia generala control venituri persoane fizice.

ANGAJARI LA ANAF: Numarul total de posturi alocat Agentiei Nationale de Administrare Fiscala va fi suplimentat cu 1.000 posturi, justificat, in principal, de volumul activitatii de executare silita pentru care se constituie si structura noua de executare silita cazuri speciale, deficitul de personal de la nivelul altor directii, si alte operatiuni care necesita personal suplimentar.

ANGAJARI LA ANAF: Salariul minim al unui debutant in ANAF porneste de la 2.100 de lei, insa poate creste in functie de vechimea in munca. Un asistent cu un an vechime castiga la ANAF cel putin 2.870 de lei pe luna, pentru grad profesional principal (5 ani vechime) salariul incepe de la 3.740 lei, iar pentru grad profesional superior (9 ani vechime in specialitatea studiilor) – de la 4.940 lei .

Stiri pe aceeasi tema

Mai multe ansambluri rezidentiale din Bucuresti vand apartamente mai mici decat suprafata prevazuta in Legea locuintei

Ioana Badulescu

SALARIZARE 2018. Cum se vor acorda in 2018 cresterile salariale pentru medici si asistentii medicali din spitale

Ioana Badulescu

Fonduri europene, ZERO! Guvernul Romaniei a pierdut startul la absorbtia fondurilor europene

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult