ANAF: Taxele si impozitele pot fi platite si cu cardul bancar la ghisee
Social

ANGAJARI ANAF. Fiscul scoate la concurs 132 de functii publice. Conditii de participare si bibliografie

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, pe 11 februarie 2017, concurs pentru ocuparea a 132 de funcţii publice de inspector antifraudă la Direcţia generală antifraudă fiscală, informeaza ANAF pe pagina online. Posturile vacante sunt în Bucureşti, Alexandria, Târgu Jiu, Constanţa şi Suceava. 

Condiţiile de participare şi de desfăşurare ale concursului, bibliografia şi alte informaţii cu privire la concurs pot fi consultate pe pagina de internet a Agenţiei la adresa www.anaf.ro, secţiunea DESPRE ANAF – Organizare – Resurse umane – Concurs Directia generală antifraudă fiscală.

Printre condiţiile de participare la concurs se numără şi studii universitare de licenţă absolvite cu diploă de studii, limbi străine – engleză nivel mediu, cunoştinţe de operare pe calculator şi a programelor Office, abilităţi de sinteză, rezolvare eficientă a obiectivelor şi problemelor, muncă în echipă etc.

Potrivit aceluiaşi anunţ, inspectorii trebuie să fie dispuşi să accepte timp de lucru suplimentar, când activitatea din cadrul serviciului o impune, precum şi participarea la reuniuni din ţară şi din străinătate care vizează activitatea direcţiei.

Direcţia generală antifraudă fiscală a fost înfiinţată în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală în data de 26 iunie 2013, prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 74/2013, aprobată prin Legea nr. 144/2014. Operaţionalizarea efectivă şi primele acţiuni de control au avut loc în luna decembrie 2013.

DGAF este coordonată de un vicepreşedinte ANAF, cu rang de subsecretar de stat, numit prin decizie a prim-ministrului.

Detalii despre conditiile de participare si bibliografie gasiti pe site-ul anaf.ro

Iti recomandam si: Anunt important pentru toate firmele din Romania. ANAF si ITM schimba foaia cu agentii economici

Formularul 088 pentru inregistrarea in scop de TVA va fi eliminat de ANAF. Vezi de cand

Noua Lege a salarizarii unitare, aproape gata. Ce salarii vor avea romanii conform noii grile de salarizare

Stiri pe aceeasi tema

Moise Guran, dat in judecata de un coleg jurnalist dupa interviul dat de ministrul Agriculturii

Cristiana Petrariu Bota

Service-urile auto vor sa angajeze muncitori chinezi din cauza deficitului de forta de munca calificata

Ioana Badulescu

Ministerul Educatiei le solicita inspectorilor scolari sa intensifice activitatile de inspectie si monitorizare a activitatilor didactice din mediul online

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult