Iohannis, mesaj la aniversarea SIE: Ca militari, aveti un rol important in apararea democratiei si a statului de drept
Social

Angajari SIE. Universitatea Bucuresti prezinta pe 8 decembrie oportunitati de angajare la SIE

Serviciul de Informatii Externe (SIE) face angajari. Potrivit unui anunt publicat de Universitatea din Bucuresti, SIE organizeaza marti, la Facultatea de Drept, „o prezentare a oportunitatilor de angajare oferite de institutie”. Printre criteriile care trebuie indeplinite de cei care doresc sa se angajeze la SIE (domeniul operativ) se numara diploma de licenta, varsta maxima de 35 de ani si disponibilitatea de a lucra in strainatate. 

Astfel, SIE organizeaza marti, 8 decembrie 2015, incepand cu ora 12:00, in Sala Stoicescu a Facultatii de Drept, „o prezentare a a oportunitatilor de angajare oferite de institutie”.

Pentru detalii despre „ce presupune o cariera intr-un mediu atractiv si dinamic”, la SIE, Universitatea ii indruma pe tineri catre site-ul oficial al institutiei. De aici aflam ca angajatii Serviciului de Informatii Externe traiesc intr-un mediu care ii sprijina sa se formeze si sa se dezvolte „atat profesional cat si personal”.

Pentru a lucra in domeniul operativ, candidatii trebuie sa aiba diploma de licenta de la o facultate acreditata, varsta limita este de 35 de ani, „media de absolvire si rezultatele obtinute pe parcursul anilor de studiu reprezinta criterii de departajare”, sa aiba „o inteligenta peste medie, cultura generala de nivel superior, capacitate foarte buna de relationare, abilitate de comunicare, exprimare bogata, fluenta si elevata, atat in vorbire cat si in scris”.

SIE precizeaza ca „disponibilitatea de a lucra in strainatate este obligatorie”, „exprimarea fluenta intr-o limba de circulatie internationala este obligatorie, iar cunostintele de limbi straine rare reprezinta un avantaj”.

Stiri pe aceeasi tema

A venit iarna peste Romania! Traficul rutier, aerian si naval, perturbat de prima ninsoare serioasa

Delia Ion

COMANDAMENT DE IARNA: Jandarmeria, Aviatia Civila si Politia de Frontiera, in alerta de vreme rea

Cristiana Petrariu Bota

O echipa de chirurgie ortoplastica a realizat, in premiera in Romania, o interventie de inlocuire a unui os necrozat al mainii cu o proteza de ultima generatie din pyrocarbon

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult