ANAF vrea sa obtina datele de identificare ale detinatorilor de domenii de internet .ro pentru a preveni evaziunea fiscala
Breaking News Economie

Angajatii de la Finante si ANAF vor primi un spor la salariu pentru conditii vatamatoare

O ordonanta de urgenta publicata in Monitorul Oficial prevede ca angajatii din Ministerul de Finante vor primi un spor de 15% la salariu pentru conditii vatamatoare. Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a tinut sa explice ca plusul de bani pentru angajatii directiilor de finante vin in conditiile in care „ANAF-ul si Ministerul Finantelor duc greul acestei economii”.

Gradul de incarcare in cazul celor de la Finante ar fi de 134%. Insa, odata cu acest spor de 15% se vor mai reduce din diferentele salariale. Sunt oameni, in institutiile publice, pe aceleasi functii, dar cu castiguri diferite.

Initial, guvernantii voiau sa renunte la acest spor pentru a mai face rost de bani la buget.

Ministrul de Finante a declarat ca „este corect si moral” ca angajatii de la Finante si ANAF sa primeasca acest spor.

„Mi s-a parut un act corect, pana cand se va legifera si se va decide eventual anularea acestui spor. E bine, si corect, si moral fata de colegii mei de la Finante si ANAF sa primeasca acest spor. Totusi, sa nu uitam ca ANAF-ul si Ministerul Finantelor duc greul acestei economii, de la ei se asteapta si inacasari mai mari fata de planificat, pe ei vor fi ochii atintiti pentru a-si face planul, asa ca este corect sa avem o astfel de abordare”, a spus Eugen Teodorovici.

Stiri pe aceeasi tema

TOP 300 CAPITAL 2015: Zoltan Teszari, patronul RCS, Digi 24 si Pro FM, este cel mai bogat roman cu afaceri in media

Cristiana Petrariu Bota

Din culisele acordului cu Grecia. Capitularea lui Tsipras, echivalenta cu Tratatul de la Versailles

Cristiana Petrariu Bota

Papa Francisc vine in Romania pe 31 mai. Suveranul Pontif va sta trei zile la Bucuresti, Iasi si Cluj

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult