ANISIA GAFTON, ROMANII AU TALENT 6 MAI 2016. VIDEO. Moldoveanca din Semifinala Romanii au Talent
Viata bate filmul

ANISIA GAFTON, ROMANII AU TALENT 6 MAI 2016. VIDEO. Moldoveanca din Semifinala Romanii au Talent

ANISIA GAFTON, ROMANII AU TALENT 6 MAI 2016. Anisia Gafton vine din Iasi si a starnit hohote de ras in semifinala Romanii au Talent 2016 din 6 mai. Anisia Gafton a facut stand-up comedy, iar umorul sau de moldoveanca l-a topit pana si pe Florin Calinescu. Anisia Gafton a fost delicioasa, cum a spus Andi, sau foooaaaarte buna, cum a spus Florin Calinescu. Vedeti mai jos VIDEO cu numarul excelent pus in scena de Anisia Gafton in semifinala 2 Romanii au Talent 2016.Anisia Gafton vine din Iasi si a starnit hohote de ras in semifinala Romanii au Talent 2016 din 6 mai. Anisia Gafton a facut stand-up comedy, iar umorul sau de moldoveanca l-a topit pana si pe Florin Calinescu. Anisia Gafton a fost delicioasa, cum a spus Andi, sau foooaaaarte buna, cum a spus Florin Calinescu. Vedeti mai jos VIDEO cu numarul excelent pus in scena de Anisia Gafton in semifinala 2 Romanii au Talent 2016.

ANISIA GAFTON, ROMANII AU TALENT 6 MAI 2016. Primul stand-up la tinut la gradinita, iar in semifinala Romanii au Talent 2016 a interactionat teribil cu prezentatorii si juriul emisiunii.

„Anisia draga, aprecierea mea e mai lunga decat distanta. Si chiar si beau sa stii. Am fost un an actor in Moldova deci stiu… Am cartea lui de taine, stiu cum trebuie procedat. Din tot ce vad pana acolo, iti multumesc, Mi-ai adus aminte de fina mea Loredana Groza, exact asa se imbraca. Si numarul doi: esti foaaarte buna”, i-a spus Florin Calinescu.

ANISIA GAFTON, ROMANII AU TALENT 2016. Stand-up comedy de exceptie facut de tanara din Iasi

NADIA BUDURUSI, ROMANII AU TALENT 6 MAI 2016. VIDEO SEMIFINALA

ANISIA GAFTON, ROMANII AU TALENT 6 MAI 2016. „Mi-a placut foarte mult de tine, sper sa voteze lumea si sa ne simtim bine in continuare ca tare bine am ras”, a spus Andra dupa momentul Anisiei Gafton.

„Anisia, sunt mandra ca-s moldoveanca. Esti frumoasa, esti desteapta, ai umor, nu stiu de ce trebuie sa cauti un barbat. Avem nevoie de femei in stand-up comedy. Toti am ras aici, mai fato, esti o minune. Abia astept sa te vad in finala daca s-o putea”, a spus Mihaela Radulescu.

„Anisia, ai fost delicioasa si continui sa fii delicioasa chiar si acum. Asta a fost cu adevarat un numar reusit”, a spus Andi.

SEMIFINALA 2 ROMANII AU TALENT ESTE LIVE ONLINE  AICI

EI SUNT PRIMII FINALISTI ROMANII AU TALENT 2016


Romanii au talent 2016 – Semifinala 2: Anisia Gafton – Stand-up comedy pe romaniiautalent.protv.ro

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 8 IULIE 2015. Oana MPFM3, generoasa in complimente cu Viorel, fostul ei iubit din competitie

Delia Ion

Rezultate simulare BACALAUREAT 2016 IASI. Elevii de liceu afla ce note vor lua la BACALAUREAT 2016

Cristiana Petrariu Bota

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 18 REZUMAT, 18 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult