Turism

Aniversarea Radio Vacanta si Gaudeamus 100, la dispozitia vizitatorilor in statiunea Mamaia

Aniversare Radio Vacanta si Gaudeamus 100, la dispozitia vizitatorilor in statiunea Mamaia. Dublă aniversare Radio România pe Litoral: ediţia Gaudeamus 100 şi-a deschis porţile ieri, la Mamaia, şi 50 de ani de la primul semnal lansat în eter de postul estival Radio Vacanţa.

Până miercuri, vizitatorii târgului de carte sunt aşteptaţi între orele 15:00 şi 23:00 la pavilionul din Piaţeta Perla. Gaudeamus Litoral propune zeci de evenimente editoriale şi muzicale, numeroase concursuri derulate atât în cadrul târgului, cât şi online.

La ediţia, organizată în premieră cu sprijinul Primăriei Constanţa, are loc şi o expoziţie aniversară cu 100 de fotografii de la celelalte 99 de ediţii ale târgului care au avut loc în întreaga ţară.

Dubla aniversare este marcată printr-o serie de concerte ale orchestrelor Radio România, în vecinătatea Pavilionului Gaudeamus.Primul concert a fost susţinut aseară de Orchestra Naţională Radio.

Astăzi, va fi Seara Şlagărelor Româneşti, oferită de Radio Constanţa, luni va concerta Big Band-ul Radio România, iar marţi Orchestra de Muzică Populară Radio.

Stiri pe aceeasi tema

Calator prin Berlin. Principalele atractii turistice din capitala Germaniei si cateva sfaturi utile

Ioana Badulescu

Turism pentru persoanele singure. Te intorci din vacanta nu doar cu amintiri frumoase, ci si cu prieteni noi

Cristiana Petrariu Bota

Experience Bucharest, un proiect menit a aduce Bucurestiul pe harta destinatiilor turistice preferate din Europa

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult