ANM a emis o alerta de canicula valabila pana in weekend, temperaturile maxime vor depasi 35 de grade Celsius

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 21, 2019 17:26

ANM a emis o alerta de canicula valabila pana in weekend, temperaturile maxime vor depasi 35 de grade Celsius

Canicula revine, zilele acestea, in Romania. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) atrage atentia ca valorile termice prognozate pentru Bucuresti si mai multe zone din tara vor depasi 35 de grade Celsius, iar gradul de disconfort termic va fi ridicat.

Conform specialistilor, in intervalul 21 – 23 august, indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi in cursul dupa-amiezelor pragul critic de 80 de unitati, conform Agerpres.

Cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile maxime vor atinge 35 – 36 de grade Celsius. Vremea se va mentine calduroasa, iar disconfortul termic va continua sa fie ridicat si pe parcursul zilelor de sambata (24 august) si duminica (25 august). 

Meteorologii au emis, miercuri, o informare de disconfort termic accentuat, valabila in urmatoarele trei zile, in majoritatea regiunilor tarii.

Miercuri, joi si vineri e jale
Miercuri, joi si vineri, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi in cursul dupa-amiezelor pragul critic de 80 de unitati in special in centrul orasului.

Cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile maxime vor atinge 35 – 36 de grade. Vremea se va mentine calduroasa, iar disconfortul termic va continua sa fie ridicat si pe parcursul zilelor de sambata (24 august) si duminica (25 august).

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.