Viata bate filmul

Antonina Goloseeva, strip plastic la ROMANII AU TALENT din 17 februarie 2017

Antonina Goloseeva a prezentat un numar de strip plastic in prima editie ROMANII AU TALENT din noul sezon, care a debutat vineri, 17 februarie 2017, la Pro TV. Frumoasa blonda a dansat impecabil si teribil de senzual, Pavel si Smiley fiind in extaz in backstage. „Nu putem fi ipocriti sa interzicem astfel de dansuri. Este un dans erotic, dar trebuie sa vedem si asa ceva”, a exclamat Raduleasca la final.

„Problema e clara pentru mine, ai facut prea multe miscari catre partea aceea de culise si nu e corect. Sa te jurizeze ei”, a spus Florin Calinescu.

„Este si asta un gen de dans, ne-ai dovedit ca ai facut himnastica, ai mobilitate, ai varful intins. Esti foarte buna”, a spus Radulesca.

„Trebuie sa vedem si de astea. Da”, i-a a spus Andra. „Draga mea, din partea mea ai cu tot corpul DA”, i-a spus Andi.

M-am simtit foarte bine”, a spus blonda la final.

PAULA RAD A LUAT GOLDEN BUZZ-UL ROMANII AU TALENT DIN 17 FEBRUARIE 2017

Tatiana Kundik, dans pe sarma la ROMANII AU TALENT din 17 februarie 2017: Ai un milion de DA. VIDEO

Stiri pe aceeasi tema

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 62 REZUMAT, 28 IUNIE 2016. Dilara continua sa se intalneasca pe ascuns cu Harun

Delia Ion

ADMITERE 2015 UNIVERSITATEA BUCURESTI. Inscrieri admitere Drept, Geografie, Stiinte Politice, Psihologie, Jurnalism intre 9-18 iulie 2015

Cristiana Petrariu Bota

PIXEE FOX a bagat 120.000 de dolari in operatii estetice

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult