ANAF - Ministerul Finantelor
Economie

Anunt ANAF privind personalul cu functii de conducere din cadrul DGAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) precizeaza, intr-un comunicat de presa, ca toate promovările în funcţie în cadrul Fiscului sunt suspendate până la data la care bugetul Ministerului Finanţelor va putea permite asigurarea plăţii salariilor pentru toţi angajaţii.

Astfel, personalul cu funcţii de conducere din cadrul DGAF (Direcţia Generală Antifraudă Fiscală) face obiectul unei evaluări profesionale, care se desfăşoară până la data de 31 martie a.c. ţinând cont de analiza unor indicatori de performanţă.

„Potrivit unei adrese din data de 2.03.2017 transmise de Ministerul Finanţelor Publice Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, toate promovările în funcţie în cadrul ANAF se suspendă până la data la care bugetul MFP, prin suplimentarea alocărilor bugetare la Titlul I „Cheltuieli de personal”, va putea permite asigurarea plăţii salariilor pentru toţi angajaţii.

ANAF a facut un anunt important privind casele de marcat

Ministerul Finantelor pregateste o noua lege impotriva evaziunii fiscale

De asemenea, menţionăm că personalul cu funcţii de conducere din cadrul DGAF face obiectul unei evaluări profesionale, ţinând cont de analiza unor indicatori de performanţă, care se desfăşoară până la data de 31 martie a.c”, sustine ANAF.

La începutul lunii martie, ANAF anunţa că bugetul pentru anul 2017 nu prevede fonduri care să susţină acordarea sporului de risc şi suprasolicitare neuropsihică până la nivelul maxim prevăzut de lege, respectiv 25% din salariul de bază, de care au beneficiat inspectorii antifraudă în anii precedenţi, însă, în cazul unei eventuale rectificări bugetare pozitive, se vor lua măsurile necesare.

Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Isarescu despre cresterea Robor: Asa sunt bancherii, speriosi!

Ioana Badulescu

Dacia va produce o masina de 5.000 de euro

Bogdan

Tigari mai scumpe, de astazi. Cine este primul producator de tigari care creste preturile

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult