Anunt facut de Politia Romana cu privire la traditionalul sejur la mare de 1 mai

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 30, 2020 14:59

Anunt facut de Politia Romana cu privire la traditionalul sejur la mare de 1 mai

Politia Romana a facut un anunt important cu privire la traditionalul sejur la mare intrat in obisnuinta romanilor de 1 mai. Oamenii legii precizeaza ca iesirile la mare in aceasta zi nu sunt inscrise in ordonantele militare ca motiv de deplasare, asadar nu sunt permise. Politia Romania va supraveghea, in aceasta perioada, zonele de plecare spre litoral. 

„Traditionalul sejur la mare NU este inscris in ordonantele militare ca motiv de deplasare”, a anuntat Politia Romana. Autoritatile au facut un apel catre romani sa ramana acasa „pentru binele tuturor”.

„Traditionalul sejur la mare NU este inscris in ordonantele militare ca motiv de deplasare – pentru binele tuturor, va rugam sa ramaneti acasa!

Politistii actioneaza in Gara de Nord, in trenuri si statii de cale ferata pentru a verifica motivele deplasarii celor care calatoresc in aceasta perioada”, este mesajul Politiei Romane, pe Facebook.

Joi, premierul Romaniei, Ludovic Orban, a subliniat ca, de 1 Mai, oamenii trebuie sa respecte regulile stabilite pentru evitarea raspandirii imbolnavirilor cu COVID-19.

„Si de 1 Mai, oamenii, probabil, vor avea dorinta de a iesi mai mult, dar trebuie sa respecte regulile care sunt stabilite”, a declarat Ludovic Orban.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.