Drama Casei Regale nu e generata de moartea Regelui Mihai, ci de comportamentul fostului Principe Nicolae, sustine ziaristul Val Valcu
Social

Anuntul facut de Casa Regala privind starea de sanatate a Regelui Mihai

Casa Regala a facut un anunt, joi, cu privire la starea de sanatate a Regelui Mihai. Principesa Mostenitoare Margareta, Custodele Coroanei romane, se afla pentru cateva zile intr-o vizita in Elvetia, potrivit unui comunicat al Casei Regale.

Regele Mihai I are o stare de sanatate stabila si se afla in continuare sub ingrijire medicala permanenta, a anuntat Casa Regala.

„Începând de marți, 12 aprilie 2016, Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei române, se află pentru câteva zile într-o vizită în Elveția.

Alteța Sa Regală va petrece timpul în compania părinților săi, Majestățile Lor Regele și Regina. Regele Mihai I se află în reședința privată din Elveția și continuă să fie sub îngrijire medicală permanentă. Starea de sănătate a Majestății Sale este stabilă”, se arată în comunicatul Casei Regale.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Pensiile de serviciu ale aviatorilor, 80% din media veniturilor din ultimele 12 luni. Legea pensiilor aviatorilor, promulgata de Iohannis

Cristiana Petrariu Bota

Reprezentantii Interpol din Costa Rica: Elena Udrea poate fi extradata in Romania, chiar daca are un copil

Ioana Badulescu

Anunt facut de Politia Romana cu privire la traditionalul sejur la mare de 1 mai

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult