-9.7 C
România
17 ianuarie 2021
IT/Stiinta

Aplicaţii mobile utile în timpul Campionatului Mondial 2014

Odată cu startul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, fanii fotbalului din ţara noastră se pot bucura de spectacol. În acest sens, echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm vine cu o serie de recomandări de aplicaţii mobile cu ajutorul cărora suporterii pot urmări performanţele echipelor favorite, în timpul competiţiei internaţionale şi nu numai.

Prin intermediul aplicaţiilor dedicate exclusiv competiţiei de anul acesta, precum World Cup Brazil 2014 (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hslsoftware.copamundo) sau Jalvasco World Cup 2014 (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jalvasco.football.worldcup), utilizatorii au posibilitatea de a vedea chiar de pe home screen-ul telefonului mobil când sunt programate meciurile şi au acces în timp real la rezultatele din fiecare etapă, precum şi la informaţii despre echipa favorită. În plus, deoarece Campionatul Mondial se desfăşoară în emisfera vestică, alertele şi notificările pot fi personalizate în funcţie de fusul orar. Mai mult, cea de-a doua aplicaţie permite vizualizarea offline a rezultatelor din competiţie, fără a fi necesară o conexiune la Internet.

Stiri pe aceeasi tema

Premiul Nobel 2017 pentru Fizica ajunge la cercetatorii care au detectat undele gravitaționale

Ioana Badulescu

Companiile IT din Marea Britanie au venit sa recruteze angajati din Romania

Cristiana Petrariu Bota

Robert Gore, inventatorul celebrei membrane impermeabile Gore-Tex, a murit la 83 de ani

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult