IPHONE 8 INCARCARE WIRELESS
IT/Stiinta

Apple vrea sa introduca incarcarea wireless la viitorul model iPhone 8

Apple isi propune sa introduca pentru viitorul model iPhone 8 posibilitatea ca telefonul sa se incarce wireless. Nu ar fi totusi o nouttae absoluta pentru celebra companie americana deoarece si modelul iPhone 7 poate beneficia de aceeasi functie in cazul unor adaptoare.

Prin incarcarea bateriei wireless se intelege operatiunea prin care utilizatorul isi pune telefonul pe o suprafata de incarcare in loc sa utilizeze metoda clasica a unui incarcator cu cablu.

Procesul mai este cunoascut si sub denumirea de „incarcare deductiva” si il regasim deja pe ultimele doua modele ale telefoanelor Samsung, Galaxy S7 si Galaxy S8.

Incarcarea telefoanelor tip wireless este un proces mai comod fata de cel consacrat si ofera senzatia utilizatorului ca este in pas cu progresele tehnologice din domeniu. La fel de adevarat este insa si faptul ca utilizand aceasta metoda de incarcare, telefonul se va incarca mai greu decat utilizand un incarcator cu cablu.

Acest lucru se poate observa la telefonul Samsung S8 a caru baterie se incarca wireless in 3 ore si jumatate in timp ce utilizand un incarcator cu cablu operatiunea se finalizeaza in mai putin de 2 ore.

De asemenea, este nevoie sa mai scoateti bani din buzunar ca sa cumparati inca 2 dispozitive pentru incarcarea wireless: un pad de incarcare si un adaptor.

Un astfel de adaptor este DanForce, care costa aproximativ 20 de dolari si se pare ca este compatibil cu iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6S Plus, 6, 6 Plus, 5, 5S si 5C.

Stiri pe aceeasi tema

Telefonul spion este de vânzare în România.

Teodora Badescu

STEM Innovation Challenge 2.0 a reunit peste 100 de liceeni care si-au testat mini-robotii

Cristiana Petrariu Bota

SUPER LUNA. Pe 14 noiembrie, luna va fi mai cel mai aproape de Pamant in Secolul 21

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult