Aproximativ 50 de trenuri vor fi anulate de CFR Calatori de la 1 martie
Social

Aproximativ 50 de trenuri vor fi anulate de CFR Calatori de la 1 martie

CFR Calatori sustine ca vor fi anulate aproximativ 50 de trenuri de la 1 martie 2018, dintre care aproximativ 20-25 vor fi anulate permanent. Potrivit unor precizari facute de reprezentantii CFR Calatori pentru hotnews.ro, lista finala cu trenurile care vor fi scoase permanent sau in anumite zile ar trebui sa fie publicata saptamana viitoare. 

Sursa citata precizeaza ca initial erau planificate a fi anulate aproximativ 100 de trenuri. In cele din urma, s-ar fi ajuns la aproximativ 50, iar dintre acestea, aproximativ 20-25 vor fi anulate permanent, in timp ce la restul fie va fi scurtat parcursul, fie va fi limitata circulatia in weekend, cand navetistii nu merg la serviciu.

Practic, dintre cele 1.200 de trenuri CFR care circula zilnic, in jur de 25 vor fi anulate.

„Sunt propuse spre anulare in acest moment aproximativ 2% dintre trenurile prevazute in Mersul Trenurilor. De asemenea, alte cateva trenuri isi vor reduce traseul, iar unele vor fi anulate doar in zilele fara trafic: 1 ianuarie, Zi de Paste, Rusalii, Craciun etc, trenurile de naveta in zilele de sambata si duminica”, spun cei de la CFR Calatori, intr-un raspuns remis HotNews.ro.

Articole asemănătoare

DOSARUL ANTENA GROUP: Dan Voiculescu si Camelia Voiculescu, 2 ani de inchisoare

Lucy Ionesco

CNA a adoptat noul Cod de reglementare a continutului audiovizual. Potrivit acestuia, copiii cu varste intre 3 si 15 ani nu mai pot aparea in reclame la alimente

Lucy Ionesco

Romania intra in stare de alerta, noi masuri intra in vigoare din 15 mai. Declaratii facute de presedintele Iohannis

Lucy Ionesco