Aprozarele sunt readuse in atentie de Dragnea, astfel incat romanii sa nu mai fie obligati sa manance
Social

Aprozarele sunt readuse in atentie de Dragnea, astfel incat romanii sa nu mai fie obligati sa manance „toate E-urile”

Reteaua de aprozare est radusa in atentie de presedintele PSD, astfel incat romanii sa nu sa nu mai fie obligati sa manance „toate E-urile”. Dragnea vrea ca Romania sa nu mai exporte materie prima, cum ar fi graul, ca sa importe napolitane, potrivit unei declaratii facute, duminica, la Calarasi.

„Am intrat in Uniunea Europeana, foarte bine, dar nu suntem obligati sa mancam absolut toate e-urile, adica de ce am fi obligati? Poate reusim sa facem ca produsele agricole sa se prelucreze mai mult in Romania, ca noi suntem intr-o situatie foarte frumoasa, se recolteaza graul si cum se intoarce graul nostru? Napolitane, biscuiti, paine congelata. Noi luam pe grau atat si platim atat cand vine napolitana atat. Noi nu mai suntem in stare sa facem napolitane, ca suntem prosti? Adica suntem lenesi, nici vorba, lenesul e Iohannis, nu noi”, a declarat Liviu Dragnea, care a anuntat ca urmeaza sa se infiinteze foarte curand Fondul suveran de investitii si Casa Romana de Comert.

„(…) sa reusim si noi sa fim siguri ca atunci cand un copil musca dintr-un mar, sa fie curat, e exagerat ca ne dorim lucrul asta? Sau cand cumparam o rosie de la magazin sa aiba gustul ala de rosie si mirosul de rosie, sa fim siguri ca branza pe care o cumparam de afara are si lapte in ea”, a spus liderul PSD. El a adaugat ca este pacat ca producatorii romani sa nu poata sa-si vanda marfa in tara. „Ni s-a spus mereu ca nu avem ce sa facem. Pai de ce, ca pana la a pune mainile pe piept chiar avem ce sa facem, adica sa folosim acest pamant pe care il are Romania, inteligent si cu patriotism. Adica de ce nu putem sa refacem reteaua de aprozare in Romania?. O sa urle multi acum, ca e comunism. Nu, nu. Nu e pacat ca producatorii romani sa nu poata sa vanda marfa lor in magazinele care functioneaza in Romania? Nu e o rusine nationala asta? Sa ii vad ca tipa si pentru asta”, a sustinut Dragnea.

Articole asemănătoare

PRIMA CASA 2017: 500 de romani acceseaza zilnic acest program de creditare

Delia Ion

Utilizarea cardului de sanatate fara drept constituie infractiune

Lucy Ionesco

Cutremur in zona Vrancea cu magnitudinea de 4,2 pe Richter

Corina Alexandru