ARMA SECRETA A REGELUI
Viata bate filmul

ARMA SECRETA A REGELUI EPISODUL 16 DIN 17 SEPTEMBRIE 2015. Printul Gwanghae este acuzat de tradare

ARMA SECRETA A REGELUI 17 SEPTEMBRIE 2015. Regele intentioneaza sa ramana in istorie ca un conducator bun. Porunceste sa se organizeze un ospat la care sa fie invitati cei din popor, o miscare pe care nu o facuse nimeni dintre urmasii sai.

ARMA SECRETA A REGELUI 17 SEPTEMBRIE 2015. Regina afla ca regele are momente in care sufera de somnambulie. Iese in curtea palatului si vorbeste unei multimi imaginare, in toiul noptii. Se sperie la gandul ca vor incepe zvonuri despre aceasta problema mediacala a regelui.

ARMA SECRETA A REGELUI 17 SEPTEMBRIE 2015. La palat ajunge un trimis al Imperiului Ming care aduce o noua veste rea. Nici de aceasta data Imperiul Ming nu-l recunostea pe Gwanghae drept print mostenitor.

ARMA SECRETA A REGELUI 17 SEPTEMBRIE 2015. Suparat la culme, regele il cheama la el pe print pentru a-i spune ca Ming l-a recunoscut ca urmas legitim, acest lucru datorandu-se luptelor duse de print cu niponii in capitala Hanyang.

ARMA SECRETA A REGELUI 17 SEPTEMBRIE 2015. Regele pune chiar la indoiala decizia pe care o luase cu ani in urma. Se gandeste sa-l decada pe Gwaghae din functia de print mostenitor in cazul in care problemele cu Ming vor continua.

Kim Dochi, ajuns intre timp conducatorul Ministerului Fizionomiei, duce vestea la protectoarea sa. Dupa moartea lui Sinseong, aceasta isi dorea ca in ce mai scurt timp posibil, fiul ei cel mic, printul Jeongwon sa devina noul print mostenitor al tarii.

Mai mult, Gwi-in nu pierdea niciodata ocazia de a-l influenta pe Jeongwon sa-i urasca pe ceilalti doi frati ai sai, Imhae si Gwanghae.

Printul Imhae ii face o vizita regelui in care ii aduce in dar o blana de tigru. Regele il lauda pentru curajul sau dar si pentru faptul ca nu a mai auzit lucruri rele despre el, precum escapadele bahice si scandalurile.

Regele ii spune si despre faptul ca nici de acesta data Gwanghae nu fusese recunoscut de Imperiul Ming si Imhae desi in fata se arata afectat, odata iesit din incapere, zambeste cu talc gandind la planul sau de a pune mana pe putere.

Regele are parte de o surpriza neplacuta a doua zi. Nu vine nimeni la ospatul organizat de el cu atat entuziasm ci dimpotriva toti locuitorii capitalei care trecuse pragul palatului se duc in fata lui Gwanghae si i se inchina multumindu-i pentru faptul ca i-a aparat de niponi.

Kim Dochi il sfatuieste pe rege ca a venit vremea sa ia masuri radicale impotriva celor care agita poporul la dezbinare. Cei doi se imbraca in haine civile si se plimba printre oamenii obisnuiti.

La un moment dat ii vad intrat in capitala pe generalii ostii de eliberare care erau aclamati de toti locuitorii si laudati pentru faptele lor de vitejie. Generalii sunt asteptati de printul mostenitor care ii imbratiseaza si se arata bucuros pentru reintalnire, chiar in fata regelui.

Regele vrea sa minimalizeze rolul printului mostenitor si isi spune in continuare ca razboiul a fost castigat datorita interventiei sale si a negocierilor purtate cu Imperiul Min.

Cere sa se intocmeasca o lista cu eroii din razboi care vor fi premiati. Dregatorii intocmesc lista insa regele ii respinge pe toti generalii ostii de eliberare dar si pe printul Gwanghae.

In schimb ii evidentiaza pe cei care l-au insotit in afara capitalei si in primul rand pe printii Sinseong si pe Jeongwon. Acest lucru il nemultumeste pe printul mostenitor care cere recunoasterea meritelor generalilor armatei de eliberare.

Nu face insa decat sa provoace mania regelui care il apostrofeaza si minimalizeaza rolul ostii de eliberare in castigarea razboiului, laudand insa relatia stabilita de el cu Imperiul Ming.

Generalii discuta si ei despre nedreptatea care i se facuse printului mostenitor. Sunt auziti de Kim Dochi care se duce la Gwi-in si impreuna fac un plan de discreditare a lui Gwanghae.

Kim Dochi ii spune regelui ca umbla zvonuri ca generalii si printul au ganduri de tradare si ca trebuie sa fie mai atenti in aceasta privinta. Generalii ajung in fata palatului si cer regelui sa recunoasca meritele printului mostenitor insa sfarsesc prin a fi arestati de garda regala.

Intr-una din nopti, Gwanghae il gaseste pe rege dormind in biblioteca. Este moemntul in care afla de la slujtori ca regele sufera de o boala fara leac si ca nu mai gandeste la fel de clar ca inainte.

Printul se decide sa fie diplomat si il roaga pe rege sa-i ierte pe generali, recunoscand ca regele a avut rolul hotarator in castigarea razboiului cu japonezii.

Regele are un moment de ratacire si ordona ca printul mostenitor sa fie retinut sub paza pana la judecata generalilor amenintand ca acela care se va dovedi vinovat va fi aspru pedepsit, indiferent de rangul sau.

Kim Dochi face presiune asupra unui adintre generali. Il forteaza sa minta ca el si colegii sai planuiau tradare si instalarea lui Gwanghae in scaunul regal.

Regina intuieste ca treburile politice sunt din ce in ce mai tulburi si se decide sa o cheme la ea pe Gahui. Stia istoricul acestei tinere dar si destinul pe care avea sa-l urmeze. Ii smulge promisiunea ca sa devina consoarta regala si astfel sa minimalizeze influenta lui Gwi-in la conducerea tarii.

La judecata generalul fortat de Kim Dochi sa minta, repeta acuzele asupra printului mostentor si regele aude cum fiul sau planuia cu generalii sa-l tradeze si sa-i ia tronul.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 145 REZUMAT, 27 FEBRUARIE 2017

Delia Ion

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 23 REZUMAT, 27 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristian MPFM4 le demonstreaza sustinatorilor ca a ramas acelasi tip spectaculos si dupa iesirea din show

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult