-2.4 C
România
5 decembrie 2021
Armonie fara compromisuri
Recomandari

Armonie fără compromisuri: cum mascăm detaliile deranjante care dezechilibrează povestea amenajării

Ai ales toate componentele decorative pentru locuința ta, însă ți se pare că ceva lipsește? Estetica inedită pe care ai conturat-o cu grijă parcă nu mai are același farmec când privești cu atenție fiecare colțișor al casei.

Cablurile, firele sau țevile sunt detaliile care pot dezechilibra tabloul decorativ pe care tocmai l-ai creat, ne distrag atenția de la întregul design, pentru că par din altă poveste; mai ales dacă alegem un stil de amenajare rafinat, cum e cel clasic, firele și țevile la iveală nu fac decât să spargă designul interior într-un mod neplăcut și să anuleze efectul creat de acesta. Când vine vorba de design interior ancorat într-o poveste aparte, compromisurile nu își au locul: în nicio casă maiestuoasă din 1920 nu vom vedea fire atârnând, nu?

Însă perfecțiunea nu este atât de greu de atins în amenajare interioară. Profilele arhitecturale sunt elemente decorative care fac exact acest lucru – armonizeaza interioarele si exterioarele si te ajuta sa ajungi la casa visurilor tale. Sunt foarte versatile, maschează orice detaliu deranjant pe care îl avem în vedere, ba mai mult, transformă întreaga încăpere ca un element de decor, aduc un plus de eleganță și rafinament, fac ca piesele pe care le avem să curgă una în continuarea celeilalte. Profilele arhitecturale echilibrează spațiul. Ai la dispoziție pe piață o sumedenie de alternative care, pe lângă funcționalitate, dau dovadă de un design deosebit. Una dintre ele este cornișă mască galerie care prezintă câteva avantaje substanțiale:

  •  Ascunde fără probleme galeriile care susțin perdelele și le conferă unicitate și atenție la detalii. Sunt alegerile potrivite și în ceea ce privește țevile sau alte imperfecțiuni ale pereților.
  •  Poate fi redimensionate în funcție de specificitatea spațiului de care dispui. Fără alegeri greșite sau pierderi de timp.
  • Ai la dispoziție o paletă largă de forme și texturi. Astfel, vei putea menține armonia stilului pe care l-ai ales pentru locuința ta.
  • Este realizată din polistiren extrudat, un material care se caracterizează prin rezistență și durabilitate. Este, de asemenea, un bun izolator termic. Riscul apariției umezelii sau altor factori care pot cauza defecte pereților va fi îndepărtat cu succes.
  •  Nu necesită etape complexe de montare. În plus, îți va fi foarte ușor să o manevrezi în timpul aplicării.

Printre profilele arhitecturale care ne ajută să ascundem detaliile imperfecte din casă se numără și baghetele.

Încă o alegere excelentă din punct de vedere al confortului și esteticii conturate este baghetă colț. Tehnic, este tot un fel de cornișă care te poate ajuta să finisezi îmbinările dintre perete și tavan sau să ascunzi detaliile mai puțin plăcute. Printre motivele multiple pentru care sunt alese se numără:

  • Polistirenul extrudat este materialul din care este realizată, ceea ce îi conferă grade sporite de rezistență în fața loviturilor accidentale sau umezelii.
  • Poate pendula fără probleme între stiluri de amenajare diferite. Fie că vorbim de un stil clasic sau modern bagheta se potrivește de minune. Textura fină și modelele unicate sunt răspunzătoare pentru o asemenea libertate.
  • O poți vopsi în funcție de preferințe. Exprimă-ți creativitatea și personalitatea atunci când faci alegeri în materie de amenajare. Rezultatele finale vor fi caracterizate de autenticitate și bun gust.
  • Se montează foarte ușor cu ajutorul unui adeziv acrilic.

Într-o lume haotică, vrem ca spațiile noastre să fie echilibrate: nu mai vrem să fim distrași de fire și cabluri din altă poveste, ci ne dorim doar să ne bucurăm de o încăpere ca un tot unitar, fără a lăsa la iveală astfel de detalii. Profilele sunt o piesă de decor de sine-stătătoare, care oferă unitate și eleganță întregii încăperi, sunt specifice stilului clasic întocmai prin rafinamentul pe care îl dau spațiului. Nimic nu-i imposibil, imperfecțiunile pot fi corectate fără probleme cu ajutorul opțiunilor potrivite. Mizează întotdeauna pe calitate, iar locuința ta va fi definită cu siguranță de unicitate și eleganță.

 

Stiri pe aceeasi tema

Cum te ajuta polisharea masinii

Cristiana Petrariu Bota

Fosa septica este indispensabila locuintelor situate departe de orase

Cristiana Petrariu Bota

Decoreaza terasa de Craciun

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult