Știri locale

Artemis Bolog, o eleva de 17 ani din Petrila, s-a sinucis in padure. Artemis urma sa dea examenul de Bacalaureat

Artemis Bolog, o eleva de 17 ani din Petrila, s-a sinucis intr-o padure din localitate. Artemis Bolog era eleva in clasa a 12-a la Grupul Scolar Constantin Brancusi din Petrila si urma sa dea examenul de Bacalaureat. Fata nu s-a dus la scoala ieri si a sunat o colega sa o intrebe daca merge la antrenament la fotbal.

Probleme cu familia n-ar fi avut si, potrivit primelor informatii, fata s-ar fi sinucis din dragoste. Politistii au demarat o ancheta care sa stabileasca cu exactitate cauzele mortii tinerei din Petrila.

Artemis Bolog a fost gasita spanzurata de un copac, aseara, iar anchetatorii spun ca este vorba de o sinucidere, potrivit presei locale. Politistii spun ca nu au gasit un bilet de adio de la eleva.

Copila ar fi plecat de la scoala si in drum spre casa s-a dus la marginea Jiului de Est, intr-un palc de padure numit Paraul Dracului, unde s-a spanzurat. Eleva avea o situatie scolara buna. Profesorii de la liceul la care invata Artemis spun ca tanara nu a fost la cursuri in ziua in care a recurs la teribilul gest.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Va prezentam mai jos ultima postare a tinerei Artemis Bolog, dar si cateva poze de pe profilul sau de Facebook.

Articole asemănătoare

Accident pe E85 in judetul Vrancea, doi morti si patru raniti

Lucy Ionesco

Refugiati cazati la Vama Veche, localnicii nu sunt bucurosi de oaspeti necunoscuti

Lucy Ionesco

Trei turisti au murit astazi inecati in mare, in sudul litoralului a fost arborat steagul rosu

Ioana Badulescu