5.3 C
România
24 octombrie 2021
Turism

Asa arata Paradisul! Un „must see” pentru fiecare dintre noi. VIDEO

Nu există cuvinte pentru a exprima minunăţia şi frumuseţea peisajelor surprinse în clipul lui Terje Sørgjerd, un talentat fotograf şi realizator de film din Norvegia, care a petrecut şapte zile pe cel mai înalt munte din Spania, unde a capturat privelişti care îţi taie răsuflarea.

El Teide (3718 m), este unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru fotografierea stelelor şi este, de asemenea, locul unde sunt amplasate Observatoarele Teide, considerate a fi unele dintre cele mai bune observatoare astronomice din lume.

Obiectivul principal al lui Terje a fost să fotografieze spectacolul Căii Lactee în paralel cu măreţia muntelui Teide care, spune el, “este unul dintre cei mai uimitori munţi pe care îi cunoaşte”.

Hallstatt, cel mai frumos oras din Austria si cel mai vechi asezamant din Europa. FOTO

În perioada realizării acestui clip, o furtună de dimensiuni uriaşe lovea deşertul Sahara şi fotograful norvegian a avut privilegiul să imortalizeze evenimentul pe cameră.

Această scenă poate fi văzută la minutul 00:32, moment în care pot fi observaţi acei ”nori aurii”, alături de superba Cale Lactee ce străluceşte printre ei.

Filmuleţul de mai sus este un “must see” pentru orice persoană care apreciază natura. Asiguraţi-vă că îl distribuiţi şi prietenilor voştri pentru că şi aceştia merită o clipă de relaxare.

Sursa: livebiz.ro

Citeste si: DESCOPERA FRANTA! Chateau d’Alteville, o bijuterie rurala din nord-estul Frantei. Locul ideal pentru romantici! VIDEO

Cele mai frumoase locuri din Transilvania. Galerie foto

Stiri pe aceeasi tema

Bugetarii vor primi vouchere de vacanta pana la 30 noiembrie 2018. Guvernul a adoptat normele metodologice de aplicare

Cristiana Petrariu Bota

Cum poti obtine finantare nerambursabila de pana la 70.000 de euro pentru infiintarea de pensiuni. Inscrierile incep in 3 mai 2017

Ioana Badulescu

Cehia redeschide turismul pentru 19 tari considerate sigure. Marea Britanie si Suedia au fost plasate in categoria rosie de risc

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult