ASIA EXPRESS, 11 MARTIE. LIVE VIDEO. Rasturnare de situatie in clasament, concurentii care castiga imunitatea sunt...
Viata bate filmul

ASIA EXPRESS, 11 MARTIE. LIVE VIDEO. Rasturnare de situatie in clasament, concurentii care castiga imunitatea sunt…

ASIA EXPRESS, 11 MARTIE. LIVE VIDEO. Un nou episod din emisiunea Asia Express este luni, 11 martie, la Antena 1. Seria incercarilor extreme continua si astazi, dupa ce in episodul trecut am vazut ca Ruby si Robert au castigat in premiera imunitatea prin amuleta protectoare. Batalia de luni seara de la Asia Express se da pentru imunitatea celei de-a doua etape din India.

ASIA EXPRESS, 11 MARTIE. LIVE VIDEO. La final vom vedea o rasturnare de situatie in clasament. Care dintre echipe va castiga dreptul de a se relaxa la hotel, alaturi de Ruby si Robert, vom afla la final noii editii Asia Express- Drumul Elefantului.

Cel de-al XIII-lea episod al emisiunii ”Asia Express” a fost cu noroc pentru Ruby si pentru partenerul ei de viata, Robert, intrucat acestia au castigat imunitatea.

ASIA EXPRESS, 11 MARTIE. LIVE VIDEO. In editia trecuta, pentru prima data de la inceputul celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Antena 1, Ruby si Robert au castigat imunitatea, fapt pentru care cantareata sustine isi va face toate poftele.

”Am asteptat atat de mult, incat nici nu stiu cum sa ma mai bucur. ”, a spus Ruby, in timp ce iubitul ei s-a aratat extrem de surprins de faptul ca au reusit aceasta victorie.
De asemenea, concurenta de la ”Asia Express” a marturisit si cum isi va cheltui banii.

”Cati cartofi o sa-mi iau de 100 de euro.. O sa-mi iau multi cartofi cu ochiuri. Poate gasesc si niste branza asa sarata, ca la noi. Imi bate inima de fericire. ”, a mai spus ea.

Vedetele Asia Express, nevoite sa renunte la podoaba capilara pentru un avantaj in competitie

Tot diseara, echipele vor avea de cautat acul in carul cu fan, la propriu. Mai exact, concurentii vor incerca sa gaseasca indiciul pentru urmatoarea misiune intr-o recolta de bumbac, asezata in saci, iar provocarea le va testa nervii: ”Am simtit nevoia sa devastez locul asta!”, va spune Telespan.

Batalia de luni seara se va da pentru imunitatea celei de-a doua etape din India. Cum se va modifica la finalul serii clasamentul, in functie de avantajul primit in urma celei mai duri misiuni, si care dintre echipe va castiga dreptul de a se relaxa la hotel, alaturi de Ruby si Robert, telespectatorii Antena 1 vor vedea de la 20:00, intr-o noua editie Asia Express- Drumul Elefantului.

Articole asemănătoare

TRADAREA EPISODUL 80 REZUMAT, 3 MARTIE 2015. Famila Akarsu sarbatoreste ziua de nastere a lui Deniz, fetita lui Aylin

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 APRILIE 2015. Mirela Boureanu Vaida s-a decis ce va imbraca la botezul fiicei sale Carla Maria

Delia Ion

GRILA SALARIZARE 2016. GRILA SALARIZARE PROFESORI. Ce salariu va avea un profesor debutant sau un invatator cu studii medii

Lucy Ionesco