ASIA EXPRESS 2018 - Numele castigatorilor Asia Express, dezvaluit inainte de show
Viata bate filmul

ASIA EXPRESS 2018 – Numele castigatorilor Asia Express, dezvaluit inainte de show

CÂȘTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2018: Cel mai dur reality show a ajuns la final, iar marti am aflat numele câștigătorilor ,,Asia Express”. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au duelat cu echipa Ralukăi și a Anei Baniciu în cea mai mare confruntare de până acum, confruntare ce le-a testat pentru ultima dată limitele. 

CÂȘTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2018. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cele două echipe de pe podium și-au croit drum către marea finală, dar parcursul până aici nu a fost deloc ușor.

CUM AU FOST PROBELE DIN FINALA ASIA EXPRESS

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 3 APRILIE 2018. CUM A FOST FINALA – Probele grele la care au fost supuși concurenții în cea mai importantă etapă de la „Asia Express” au testat imaginația, abilitățile de comunicare, curajul, dar mai ales ambiția!

După un drum anevoios prin Bangkok și o întrecere infernală, doar o echipă a fost desemnată câștigătoare a marelui premiu: Ana și Raluka!

A fost o aventură pe cinste la „Asia Express”, despre care vedetele participante vor povesti peste ani și ani. În drumul lor au văzut cum este să trăiești cu doar câțiva euro, să încerci aromele unei culturi noi sau să faci autostopul. La final, lacrimile de bucurie au curs pentru echipa formată din Ana și Raluka!

CÂȘTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2018. STIRE INITIALA – Șapte cupluri de vedete au acceptat provocarea ,,Asia Express”, iar după un maraton de aproape 5000 de kilometri ce se apropie cu pași repezi de final, doar două echipe se află în acest moment în cursa directă către marele premiu de 30.000 Euro. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor duela cu echipa Ralukăi și a Anei Baniciu în cea mai mare confruntare de până acum, confruntare ce le va testa pentru ultima dată limitele. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cele două echipe de pe podium și-au croit drum către marea finală, dar parcursul până aici nu a fost deloc ușor. În această seară de la ora 20:00, concurenții vor păși în misiunea decisivă, ce va stabili învingătorii celei mai dure competiții, care a fost printre altele și o lecție de viață inedită: ,,Asia Express”.

Iti recomanda si: Ei sunt castigatorii marelui premiu Asia Express de la Antena 1

EXATLON 3 APRILIE 2018. Live Update. Razboinicii si Faimosii, urmeaza nominalizarea pentru eliminare

CÂȘTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2018. Jurnalistul Mircea N. Stoian a făcut o dezvăluire bombă cu privire la numele câștigătorului de la Asia Express! Stoian este de părere că finala va fi câștigată de echipa formată din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Show-ul are vizibile urme de frână pe chiloții manipulării. Dacă stau să fac socoteala la banii mărunți ai audienței, dar mai ales să trag preșul popularității, ca să cadă aproape toți în freză, dintre cei care au rămas în competiție în acest moment, doar doi rămân în picioare spre linia de sosire. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Cine are impresia că Antena 1 a băgat, vreo două milioane de euro, (zic eu, la paradeală estimativă) în producția asta, ca să ia caimacul premiului cel mare, Lora sau Ana Baniciu se înșeală, ca o ghicitoare în cafea, pusă să facă preziceri, studiind urmele albe dintrun pahar cu lapte fost bătut, actualmente băut. Nici un om dinafară nu va câștiga ceva întrun concurs împotriva unui angajat al trustului. Cei doi au o bună cotă de popularitate, sunt aproape credibili, au experiență dar mai ales adastă de ceva vreme în ograda Antenei 1.

Cum Liviu Vârciu (de cel pe care îl vedem la televizor vorbesc, nu de cel din viața reală, care nu face subiectul dicuției) e antipatic, cu vocabular limitat, cabotin, (se vede Vârciule, cei cu studii în domeniu te-au citit imediat) infatuat și agresiv fără motiv, de parcă ar fi fost hrănit cu guvizi carnivori din Marea Neagră, e clar că Asia Express nu poate avea decât un singur câștigător.

Fratele meu întru calviție, Andrei Ștefănescu, să trăiască să-nflorească și să facă și fructe bune de compot. Motivațiile vor veni altă dată, mai spre sfârșit, pe filiera logicii, a observației și a modului în care Andrei este pus în valoare.

Pentru chelie impecabilă, imagine favorabilă, umor și știința artei spectacolului (chiar dacă nu are studii de specialitate, intuiește foarte bine ce are de făcut) Andrei primește de la Gică Contra nota 6 și o perucă din epidermă de râmă, pe care am purtat-o și eu vreo doi ani”, a scris Mircea N. Stoian pe blogul său personal.

Reality show-ul Asia Express se apropie de final, iar vedetele care au concurat in cadrul acestui proiect povestesc cat de greu le-a fost sa se adapteze conditiilor impuse de formatul TV si supravieturirii cu buget minim in tarile indepartate.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor duela cu echipa Ralukăi și a Anei Baniciu în cea mai mare confruntare de până acum, confruntare ce le va testa pentru ultima dată limitele. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cele două echipe de pe podium și-au croit drum către marea finală, dar parcursul până aici nu a fost deloc ușor. În această seară de la ora 20:00, concurenții vor păși în misiunea decisivă, ce va stabili învingătorii celei mai dure competiții, care a fost printre altele și o lecție de viață inedită: „Asia Express„.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 17 IUNIE 2018. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de duminica!

Delia Ion

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR, 4 IUNIE 2016. Fericitul castigator Ferma Vedetelor 2016 este Paul Ipate

Cristiana Petrariu Bota

REZULTATE ALEGERI LOCALE BUCURESTI – 5 IUNIE 2016. REZULTATE ALEGERI PRIMARIA BUCURESTI, SECTOR 1, SECTOR 2, SECTOR 3, SECTOR 4, SECTOR 5, SECTOR 6

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult