Stiri locale

Asociatia MicNews.ro a oferit hainute, rechizite si dulciuri copiilor defavorizati din Bucuresti si Ilfov

Asociatia MicNews.ro a oferit hainute, incaltaminte, rechizite, jucarii si dulciuri copiilor defavorizati din Bucuresti si Ilfov. Presedintele asociatiei, Mihai Caldararu si vicepresedintele, Marcu Viorel Andrei, l-au insotit pe Mos Craciun, oferind daruri copiilor defavorizati. 

Campania intitulata ”Fii Mos Craciun” a fost organizata in perioada 10-20 decembrie si a readus zambetul pe buzele a sute de copii defavorizati din Bucuresti si Ilfov. Scopul campaniei a fost acela de a colecta jucarii, hainute, incaltaminte, dulciuri pentru copiii nevoiasi.

Românii au dat dovadă de sensibilitate și dărnicie dăruind din puținul lor, copiilor nevoiași și defavorizați, atât cei care au avut o situație financiară bună, cât și cei care nu au un venit substanțial. Astfel, s-au strâns, în final, 300 de pachete, ca rezultat al generozității a 700 de persoane.

„Majoritatea cadourilor, adică o treime au fost donate exclusiv copiilor defavorizate din Judeţul Ilfov. O altă categorie care s-a putut bucura de cadouri de Crăciun sunt cei peste 20 de familii care au o condiție materială și financiară precară, majoritatea având și ei, la rândul lor, copii. Persoanele care și-au petrecut Crăciunul în spitale, respectiv copii și adulți care trăiesc cu o dizabilitate au fost surprinși în total 15 la sută din cadouri. Datorită generozităţi extraordinare, 250 de famiili şi peste 100 de vârstnici au primit câte un cadou în cadrul acţiuni”, potrivit informațiilor oferite de organizatori.

La această frumoasă acțiune s-a implicat si tânărul jurnalist Mihai Căldăraru, președintele Asociației MicNews.ro, un om cu un suflet minunat. Un important ajutor, oferit în campania ”Fii Moş Crăciun”, a venit din partea lui Marcu Viorel Andrei, Vicepreşedinte al Asociaţiei MicNews, Primo Prod SRL, Târgul de Produse Tradiţionale de Lângă Facultatea de Agronomie, prin reprezentantul său Petre Dan, Hofigal S.A, ODS Otical Disc Solutions, prin Mihaela Ciurei, Pruna Stefan Cornel, Agent Principal al Sectiei 8 Politie si Ștefan Spiridon (fost Viceprimar al Sectorului 4).

Stiri pe aceeasi tema

Portul Constanta, inchis din cauza vizibilitatii scazute

Bogdan

Medicul Sebastian Cozma, unul dintre cei mai cautati din tara. El conduce Centrul de audiologie de la Spitalul de Recuperare din Iasi

Bogdan

PSD Iasi, despre Expo Milano 2015: Afacerea Milano, un tun de 120.000 euro din bugetul CJ Iasi?

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult