Astra Giurgiu si CFR Cluj au primit sanctiuni dure din partea FRF
Sport

Astra Giurgiu si CFR Cluj au primit sanctiuni dure din partea FRF

Astra Giurgiu si CFR Cluj au primit sanctiuni dure din partea Federatiei Romane de Fotbal (FRF). Astra a fost depunctata, iar CFR Cluj a primit interdictie la transferuri. Deciziile FRF sunt definitive.

Echipa Astra Giurgiu a fost sanctionata prin depunctare cu trei puncte pentru pentru „incalcarea articolului 61 bis. alin. 3 privind lipsa datoriilor financiare restante catre asigurarile sociale/ autoritatile fiscale/ Actualizare”. Astra urcase pe locul 1 vineri, dupa victoria cu 3-1 contra Academicii Clinceni.

CFR Cluj a fost si ea sanctionata de FRF: nu va mai putea efectua transferuri „pana la urmatoarea evaluare, la care se constata indeplinirea cerintei, pentru incalcarea articolului 59 privind pragul de rentabilitate”.

CFR Cluj revine pe locul 1 inaintea partidei cu FC Voluntari. CFR are 41 de puncte. Astra ar ramane cu 40, dupa aplicarea depunctarii, in conditiile in care a jucat deja in aceasta etapa, ultima a anului: a invins cu 3-1 pe Academica Clinceni.

Deciziile Comisiei de Apel a FRF sunt definitive si executorii.

Hotararile pot fi atacate cu recurs la Tribunalul Arbitral de la Lausanne (TAS), in termen de 21 de zile. TAS va pronunta solutia pana la data de 14 februarie 2020, iar decizia TAS va fi irevocabila.

Stiri pe aceeasi tema

PARIURI SPORTIVE 12 DECEMBRIE 2013

Bogdan

Ajaccio i-a reziliat contractul lui Adrian Mutu

Bogdan

Carl Froch, victorie contestata in fata lui George Groves

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult