Atac armat in SUA. Mai multe persoane au fost ucise de un barbat care a deschis focul intr-un club din California – UPDATE

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 8, 2018 14:48

Atac armat in SUA. Mai multe persoane au fost ucise de un barbat care a deschis focul intr-un club din California – UPDATE

Un atac armat a avut loc in SUA, mai multe persoane fiind ucise de un barbat care a deschis focul intr-un club din California. Informatiile disponibile in acest moment arata ca cel putin 12 persoane au fost ucise de un barbat care a deschis focul intr-un club din Thousand Oaks, California. Autorul atacului a murit. 

Printre morti se afla si un politist, impuscat de barbatul care a deschis focul in Borderline Bar&Grill. Atacatorul ar fi impuscat un paznic de la intrarea in bar, dupa care a intrat si a inceput sa arunce cu grenade de fum.

UPDATE: In bar se aflau cel putin 200 de persoane, care participau la o seara de muzica country. Imaginile difuzate de televiziunile locale arata persoane transportate cu rani provocate de gloante.

Seriful Geoff Dean da declaratii reporterilor, la locul atacului armat din Thousand Oaks. Seriful Geoff Dean: „Este o scena oribila acolo. Este sange peste tot”.

UPDATE: Un adjunct al serifului din Ventura County a fost ucis de atacator. Sergentul Ron Helus avea o experienta de 29 de ani in Politie. El a fost printre primii ofiteri care au ajuns la locul atacului. Politistul urma sa se pensioneze anul viitor.

UPDATE: Primarul din Thousand Oaks, Andy Fox, a declarat pentru CNN ca autorul atacului a fost neutralizat de politistii care au intervenit rapid.

UPDATE: Printre morti se afla si un politist, impuscat de barbatul care a deschis focul in Borderline Bar&Grill.

Atacatorul ar fi impuscat un paznic de la intrarea in bar, dupa care a intrat si a inceput sa arunce cu grenade de fum. Unii martori spun ca barbatul avea barba si purta ochelari si o palarie.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.