Atentionare de calatorie in Spania din cauza unei greve a personalului Ryanair

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 7, 2019 10:42

Atentionare de calatorie in Spania din cauza unei greve a personalului Ryanair

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care se afla sau vor sa calatoreasca in Spania ca pe parcursul unor zile ale lunii in curs orarul zborurilor ar putea fi afectat din cauza unei greve a personalului de bord al Ryanair.

„Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, utilizand transportul aerian, ca, pe fondul grevelor anuntate de compania aeriana Ryanair, orarul zborurilor ar putea fi afectat. Astfel, cursele operate de compania aeriana Ryanair ar putea suferi modificari in urmatoarele zile din luna septembrie 2019 (respectiv prima zi de luni si zilele de vineri si duminica): 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 si 29 septembrie 2019”, au transmis reprezentantii MAE, citat de Mediafax.

Ministerul recomanda cetatenilor romani sa consulte site-urile oficiale ale companiilor pentru a se informa asupra starii curselor aeriene aferente calatoriilor programate.

„Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Sectiei Consulare a Ambasadei Romaniei in Regatul Spaniei: +34917344004, apelurile vor fi redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center, in regim de permanenta. De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu un caracter de urgenta, au la dispozitie si telefonul de permanenta al Sectiei Consulare a Ambasadei Romaniei la Madrid: +34649656032”, potrivit sursei citate.

De asemenea, MAE recomanda consultarea paginilor de Internet madrid.mae.ro, almeria.mae.ro, barcelona.mae.ro, bilbao.mae.ro, sevilla.mae.ro, ciudadreal.mae.ro, castellon.mae.ro, zaragoza.mae.ro, www.mae.ro si reaminteste faptul ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia „Calatoreste in siguranta”, care ofera informatii si sfaturi de calatorie.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.