Augustin Lazar
Social

Augustin Lazar este noul procuror general al Romaniei

Augustin Lazar este noul procuror general al Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi, 28 aprilie, numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Romaniei.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a transmis propunerea pentru functia de Procuror General catre presedintele Klaus Iohannis, dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz pozitiv dupa interviul sustinut de Augustin Lazar.

Augustin Lazar a primit aviz favorabil din partea Sectiei pentru procurori a CSM, dupa interviul pe care l-a sustinut joi. Documentele privind propunerea magistratului pentru functia de Procuror General al Romaniei au fost trimise presedintelui Klaus Iohannis, urmand ca acesta sa decida daca semneaza decretul de numire in functie.

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Educatiei: Manualele pentru clasa a V-a au ajuns in depozitele din 39 de judete

Cristiana Petrariu Bota

Profesorii si politistii vor si ei salarii mai mari

Cristiana Petrariu Bota

Regina Ana a fost condusa pe ultimul drum de mii de romani

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult